Geonick wrote: Οσο διασκεδαστικο κι αν ειναι το Wii δεν μπορεις να κατσεις να παιξεις ενα παιχνιδι πανω απο 2-3 ωρες.Γι αυτο κι εχει πεθανει σαν κονσολα.Συν οτι δεν βγαζει τιτλους. :-k
Συμφωνώ κατά το ήμισυ, όντως τα games του wii δεν σου προκαλούν κάψιμο όπως αυτά του ps3, όμως από τίτλους φίλε μου το wii έχει τους περισσότερους αν όχι τους καλύτερους,zelda, pokemon (τα έχουν λίγο ξεχασμένα ή μου φαίνεται),mario, kid icarus, metroid,contra, και άλλα πολλά.Όσο και αν μου αρέσει το ps3, και το υπερασπίζομαι σε κάθε ευκαιρία,αυτή είναι η αλήθεια, απλώς το wii ΔΕΝ έχει hardware για να υποστηρίζει γραφικά αυτής της γενιάς, και χειριστήριο.ΑΛΛΑ, το WII U, υποτίθεται ότι θα έχει hd γραφικά και σίγουρα θα έχει το πιο επαναστατικό χειριστήριο (όχι σαν του dreamcast όπως λένε μερικοί), το οποίο θα είναι 100 φορές πιο αξιοποιήσιμο από το numchunk και έτσι δε θα αποτελεί εμπόδιο για τους developers.Γι' αυτό προβλέπω ότι σύντομα θα χρειαστούμε ένα νέο thread με τίτλο "PS3 vs Xbox 360 vs WII U", το οποίο θα είναι πραγματικά αμφίρροπο.