Τα εβαλα,μετα απο προτροπες φιλων μου που τα ειχαν δοκιμασει απο την αρχη πριν απο περιπου 3 εβδομαδες .Εχω να πω οτι σε καμια περιπτωση δεν ειναι τελεια.Με μερικα updates ομως θα φτιαξουν πιστευω.Ειναι ποιο ελαφρια απο τα 7 που ειχα,ειναι ευκολο να τα συνηθισεις και πανω απο ολα εχουν την Cortana για να σε βοηθαει σε οτι θες

.Παροτι δεν την χρησιμοποιω τακτικα οπως παλιοτερα και μονο το οτι εχεις την δυνατοτητα φωνητικης εντολης στο pc σου μου αρεσε πολυ.Στο μελλον με τις συνεχεις αναβαθμησεις ειμαι σιγουρος θα παιξει πολυ ποιο βασικο ρολο στο τροπο που χρησιμοποιει ο καθενας το pc του.Μεχρι τωρα εχει την δυνατοτητα να λεει ανεκδοτα/ιστοριες/τραγουδια,να σε ειδοποιει οταν θες να κανεις κατι οπως παραδειγμα αμα της πεις να σου θυμισει σε 10 λεπτα να πας να πεταξεις τα σκουπιδια,να ανοιγει προγραμματα,εχει προτημισεις σε μουσικη/χρωμα που αλλαζουν συχνα εχει διαφορα easter eggs απο το Halo και πολλα αλλα.Ενδιαφερον καινοτομια των Windows 10 αν και αναμενομενη.
Απο την αλλη δεν εχω συναντησει καποιο ιδιαιτερο προβλημα με τα win 10 παρα μονο οταν τα πρωτοεγκατεστησα ο υπολογιστης εκανε "κολπα" του τυπου πηγαινε ποιο αργα και απο οταν ειχα τα 7,μου εβγαζε ενα μηνυμα error οταν εκλεινα τον υπολογιστη χωρις ομως να συνεβαινε κατι,διαφορα μικρο-bugs αλλα σχεδον ολα φτιαξανε στις επομενες μερες.Ενα κακο που ακουσα απο πολλους ειναι οτι δεν σε αφηνει να γυρισεις στα 7 αν δεν σου αρεσουν τα win 10 πριν ληξει ο μηνας μεσα στον οποιο πρεπει να αποφασισεις ποια θες,αλλα μιας και δεν εχω διαθεση να γυρισω στα 7 δεν το εχω δοκιμασει για να ξερω.
Εν ολιγις δεν ειναι ασχημη πλατφορμα,θελει ακομα δουλεια αλλα μεσα στον επομενο χρονο πιστευω θα ειναι ιδανικη.Δεν ειμαι ευχαριστημενος 100% αλλα σιγουρα δεν θα παω πισω στα 7.Και οσοι περιμενουν service pack καλα κανουν μιας και εχει ακομα τα μικρο-bugs του αλλα σιγουρα στο μελλον πρεπει να τα βαλουν.Εχουν πολλες δυνατοτητες και ελπιζω να τις αξιοποιησει η MC.