Σε αυτό το γκάλοπ θέλουμε να μας πείτε με ποιο κριτήριο αγοράζετε μια νέα κονσόλα.
Ποια από τις παρακάτω δυνατότητες έχει την
μεγαλύτερη σημασία για εσάς και σας τραβάει περισσότερο από τις υπόλοιπες στο να επενδύσετε 350-400 ευρώ για την αγορά σας? Σκεφτείτε καλά καθώς έχετε μόλις μία επιλογή.
1)Τα καλά exclusives: Aγοράζω μία κονσόλα
κυρίως για τα καλά αποκλειστικά games που καλύπτουν τα γούστα μου και τα οποία μπορώ να παίξω μόνο στην συγκεκριμένη κονσόλα και πουθενά άλλου.
2)Καλά games κι ας βγουν στα PC Με ενδιαφέρει
κυρίως το καλύτερο σύνολο των games, ακόμα κι αν αυτά τα games υπάρχουν και στα PC. Ακόμα κι αν μια άλλη κονσόλα έχει περισσότερα καλά exclusives εγώ θα προτιμήσω αυτήν που θα μου δώσει καλύτερο άθροισμα από exclusives + console exclusives, έστω κι αν τα περισσότερα από αυτά τα games θα τα παίξω άμεσα ή εντός 3-18 μηνών στα PC.
3)Τιμές/προσφορές: Αγοράζω μια κονσόλα
κυρίως με βάση την τιμή της, την τιμή των games και τις προσφορές που δίνει.
4)Χειριστήριο: Αγοράζω μια κονσόλα
κυρίως με βάση το αν και κατά πόσο με βολεύει το χειριστήριο.
5)Αγοράζω μια κονσόλα για άλλους λόγους: Π.χ. Πιστός σε μια εταιρεία, live υπηρεσίες, εμφάνιση κτλ.
Εγώ ψήφισα το Νο.1 γιατί ως άτομο που παίζει games κατά 60% σε PC και κατά 40% σε κονσόλες πιστεύω ότι αν υπάρχουν τα games σε PC δεν αξίζει να τα αγοράσεις σε κονσόλα. Συνδέεις το gamepad στο PC (υπάρχουν πατέντες ακόμα και για τα gamepad των κονσολών) και τελειώνεις. Βέβαια κάποιοι ως console gamers που δεν νοιάζονται για αναβάθμιση μπορεί να επιλέξουν το 2.
Ρίχτε την ψήφο σας αλλά θέλουμε να την αιτιολογήσετε όλοι στα σχόλια!