Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One vs Wii U

Poll: Ποια είναι η καλυτερη κονσολα ογδοης γενιας? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

PS4
3 33.3%
Xbox One
5 55.6%
Wii U
1 11.1%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
24 Feb 2014 04:18 #140843 by Βασίλης Ριζούλης
Καλησπερα.

Επειδη ειδα οτι υπαρχει topic PS4 vs Xbox One ειπα να ανοιξω ενα ακομη και να βαλω το Wii U μεσα.

Η κονσολα της Nintendo εχει κατηγορηθει για τις τεχνικες προδιαγραφες της. Μοιαζει με κονσολα εβδομης γενιας αλλα ειναι ανωτερη απο PS3 και Xbox 360. Εψαξα και βρηκα μαλιστα οτι η GPU του τρεχει στα 350 GFLOPS (Gigaflops), μεγαλύτερη από τα 218 GFLOPS του PS3. Από την άλλη όμως το PS4 έχει 1.840 GFLOPS και το Xbox One 1.300 GFLOPS! Περα από τα 8GB GDDR5 RAM η Sony κερδίζει στα σημεια.

Αλλα αυτό που μετράει είναι τα games οποτε ας ψηφίσουμε με βαση αυτα.

ΥΓ. Μια GTX 760 τρεχει στα 2.248 GFLOPS κι αυτο δειχνει ποσο δυνατα ειναι τα PC απέναντι στις κονσολες!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Feb 2014 11:00 #140846 by Πας Παρτού
εγώ θα ήθελα να ψηφίσω steam machine. Αλλά αυτό είναι η ένατη γενιά και δεν είναι αυτό που πραγματικά θα έχουμε ούτε φέτος, ούτε τού χρόνου (τού χρόνου θα αρχίσει ο κόσμος να πιάνει το νόημα, φέτος δεν θα πιάσει καν το νόημα)

More
24 Feb 2014 13:49 #140850 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic PS4 vs Xbox One vs Wii U

lucinos wrote: εγώ θα ήθελα να ψηφίσω steam machine. Αλλά αυτό είναι η ένατη γενιά και δεν είναι αυτό που πραγματικά θα έχουμε ούτε φέτος, ούτε τού χρόνου (τού χρόνου θα αρχίσει ο κόσμος να πιάνει το νόημα, φέτος δεν θα πιάσει καν το νόημα)

Νομίζω ότι η Valve δεν έχει πιάσει το νόημα. Γενικά τα PC είναι άνετα η καλύτερη πλατφόρμα για gaming αλλά ειδικά τα Steam Machines, όπως έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, είναι χειρότερα και από τις τρεις άλλες πλατφόρμες.

More
24 Feb 2014 13:57 #140851 by Πας Παρτού

Vitril wrote: Νομίζω ότι η Valve δεν έχει πιάσει το νόημα. Γενικά τα PC είναι άνετα η καλύτερη πλατφόρμα για gaming αλλά ειδικά τα Steam Machines, όπως έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, είναι χειρότερα και από τις τρεις άλλες πλατφόρμες.

Να δούμε τον Δεκέμβρη τού 2015 αν θα μπορείς να μού πεις πάλι το ίδιο.

More
24 Feb 2014 14:51 #140852 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic PS4 vs Xbox One vs Wii U

lucinos wrote: Να δούμε τον Δεκέμβρη τού 2015 αν θα μπορείς να μού πεις πάλι το ίδιο.

Μακάρι να μπορώ να πω κάτι διαφορετικό. Όσοι περισσότεροι έχουν PC τόσο καλύτερο για το PC gaming. Όταν όμως η Valve βγαίνει και κάνει την απίστευτη και τελείως αψυχολόγητη δήλωση ότι η πρώτη φουρνιά Steam Machines απευθύνεται στους PC gamers, δεν έχω πολλές ελπίδες. Το όλο ζήτημα ήταν να μπουν περισσότεροι console gamers στον χώρο των PC. Ως PC gamer γιατί να πάρω ένα πάνκριβο κουτί όταν μπορώ με τα ίδια λεφτά να πάρω ένα πολύ καλύτερο κανονικό PC;

More
15 Mar 2014 08:36 #141882 by Sadshadow
Replied by Sadshadow on topic PS4 vs Xbox One vs Wii U
Αυτή την στιγμή το Wii U έχει τα καλύτερα παιχνίδια με μεγάλη διαφορά οπότε αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη κονσόλα από τις 3.