Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Elder Scrolls V: Skyrim vs Kingdoms of Amalur: Reckoning

Poll: Ποιο RPG προτιμάτε; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

The Elder Scrolls V: Skyrim
7 53.8%
Kingdoms of Amalur: Reckoning
6 46.2%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
21 Mar 2013 15:46 #121854 by Κώστας Λάβαρης
Στην ερώτηση: The Elder Scrolls V: Skyrim ή Kingdoms of Amalur: Reckoning, ποιο rpg θα διαλέγατε και για ποιο λόγο;

Προσωπικά, έχοντας παίξει και τα δύο games, με τράβηξε περισσότερο το Kingdoms of Amalur: Reckoning λόγω του συστήματος μάχης, το οποίο θεωρώ καταπληκτικό.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2013 16:30 #121857 by Παντελής Δασκαλέλος
Νομίζω πως η σύγκριση δεν υφίστανται καν χωρίς να θέλω να αδικήσω το Kingdoms of Amalur. Θα συμφωνήσω πάντως όσον αφορά το σύστημα μάχης.

More
21 Mar 2013 17:48 #121866 by Αποστόλης Αναστασίου
Έλα ας παραδεχτούμε ότι όλοι όμως αγαπήσαμε το Skyrim με τα υπέροχα Mods του και τις γραφικούρες και τα Quests του . Μην ψεύδεστε !

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
21 Mar 2013 18:29 #121868 by Βασίλης Καμακάρης
Και εγώ προσωπικά το Kingdoms of Amalur γιατί μου είχε αφήσεις καλές εντυπώσεις σαν game.

More
21 Mar 2013 18:42 #121869 by Νίκος Τριανταφύλλης

general656 wrote: Έλα ας παραδεχτούμε ότι όλοι όμως αγαπήσαμε το Skyrim με τα υπέροχα Mods του και τις γραφικούρες και τα Quests του . Μην ψεύδεστε !

Skyrim το αλλο δν το εχω παιξει κ δν νομιζω να ειναι καλυτερο αλλα οσον αφορα για τα ''υπεροχα mods '' δν θα το ελεγα μ εχουν σπασει τα νευρα με τα crashes :P

More
21 Mar 2013 19:40 #121875 by Βασίλης Σπετσιέρης
ΚοΑ.Το έπαιξα και το ''πλατίναρα'' σε 100 ώρες και δεν κατάλαβα πως πέρασαν.Δεν λέω ότι το ΚοΑ είναι σούπερ-ντούπερ,αλλά σίγουρα καλύτερο από ἐνα ''παιχνίδι'' που δεν μπορείς να ευχαριστηθείς λόγω των αναρίθμητων bugs που έχει.Βέβαια,τα Dragon Age (το πρώτο),Demon's και Dark Souls,ξεπερνάνε πολύ και τα δύο.

More
21 Mar 2013 21:33 #121878 by Κώστας Λάβαρης
Πιστεύω πως η επιτυχία του Skyrim οφείλεται στο όνομα που 'κουβαλάει' στο τίτλο. Δηλαδή το Elder Scrolls. Δεν λέω πως δεν είναι καλό παιχνίδι.. Το έλιωσα άλλωστε.. Αλλά δεν με ενθουσίασε στο βαθμό που με ενθουσίασε το KoA.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
22 Mar 2013 02:09 #121899 by Μάριος Χακαρέπι
Εγω ψηφιζω Kingdoms of Amalur. Το συστημα μαχης ειναι παρα πολυ καλο και τα effects απο τα spells ειναι εντυπωσιακα!

More
22 Mar 2013 11:52 #121904 by Νικολής Ασημάκης
Δεν έχω παίξει ακόμα το KoA, αλλά με ξενέρωσε τόσο το Skyrim που είμαι διατεθημένος να δώσω βραβείο καλύτερου σε άλλο παιχνίδι.

More
22 Mar 2013 13:48 #121910 by Αντώνης Μπιθούλκας
Εγω θα ψηφισω το Skyrim γιατι ειμαι φανατικος των Elder Scrolls απο παλια. Αλλα φυσικα δεν θελω να αδικησω το Kingdoms of Amalur, διοτι δεν το εχω παιξει ακομη. Οπως και να εχει προς το παρον... Skyrim.