Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DotA 2 vs League of Legends

Poll: DotA 2 ή League of Legends? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

DotA 2
8 72.7%
League of Legends
3 27.3%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
14 Dec 2012 04:23 #116765 by Μάνος Γρυπάρης
Το DotA 2 βρίσκεται σε beta αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί.

Το League of Legends έχει καθιερωθεί καθώς η Riot έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο κοινό από όλα τα MOBA Games.

Στο πρώτο γκάλοπ DotA vs LoL νίκησε το League of Legends.

Για να δούμε τι θα γίνει στο νέο γκάλοπ...DotA 2 ή League of Legends?

Προσωπικά επιλέγω DotA 2 γιατί θεωρώ ότι έχει καλύτερα γραφικά (ειδικά στους φωτισμούς), μεγαλύτερο level cap (25 αντί 18), items που δεν maxάρουν τόσο γρήγορα, πιο εύχρηστο και κατανοητό user interface (με εξαίρεση το shop που ελπίζω να φτιάξουν) και γενικά μεγαλύτερη ποικιλία στο gameplay. Για παράδειγμα τα items που κερδίζεις σου δίνουν ένα κίνητρο.

Φροντίστε όσοι ψηφίσετε να έχετε παίξει και τα δύο games.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Dec 2012 10:12 #116773 by Χρήστος Λαμπρόπουλος
Εννοειται League Of Legends!! Μονο και μονο οι ηρωες που υπαρχουν στο LoL το κανουν μακραν καλυτερο παιχνιδι. Δεν χρειαζεαι καν να αναφερθουμε στα αλλα. Αποψη μου παντα καθως εχω παιξει και τα 2 games.

"I'm a Slave to the Power of Death"

More
14 Dec 2012 16:42 #116794 by Βασίλης Καμακάρης
το lol είναι ποιο εύκολο για τον παιχτεί και δεν ζητά πολλές απαιτήσεις ενώ το dota2 είναι περισσότερο για άτομα τα οποία ασχολούνται πολλή με τέτοιου είδους games.

More
14 Dec 2012 18:08 #116804 by Χριστιάνα Θάνου
Πραγματικά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω....αλλά θα πω League of Legends μόνο και μόνο για τους καλά σχεδιασμένους champions και το lore τους. Το Dota 2 από την άλλη έχει καλύτερα γραφικά αλλά δεν είναι balanced όσο θα έπρεπε.

More
14 Dec 2012 19:41 #116809 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Αυτή την στιγμή η γνώμη μου είναι ότι το καλύτερο παιχνίδι είναι το LoL. Είναι πολύ πιο balanced. Αλλά από την άλλη το Dota 2 είναι σε beta φάση ακόμα.

More
14 Dec 2012 21:00 #116813 by Βασίλης Καμακάρης
για να ακριβολογούμε αν δεν υπήρχε το dota δεν θα υπήρχε το lol γιατί τέτοιου είδους games βασίστηκαν στο dota.

More
14 Dec 2012 21:28 #116820 by Απόστολος Αθανασόπουλος
Dota 2 λόγω καλύτερου gameplay( πιο challenging, τα δέντρα δεν είναι απλά ντουβάρια και λόγω δυσκολίας είναι πιο ικανοποιητικό στις νίκες)

More
26 Mar 2013 22:46 #122109 by Μιχάλης Κοδήμας
Dota 2 από εμένα

More
01 Apr 2013 09:46 #122311 by Αντώνης Κονδύλης
θα διαλέξω dota 2.
το lol είναι πιο εύκολο.
Βέβαια το σημαντικό σε αυτού του είδους τα games είναι το community.Με ένα καλό team και συνεννόηση τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ ευχάριστα χάνεις κερδίζεις.