Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa vs Pro Evolution Soccer

Poll: Ποιο ποδοσφερακι προτιματε ; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Pro Evolution Soccer
11 50%
Fifa
11 50%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
09 Nov 2012 09:28 #114845 by Στέλιος Παρλίτσης
Φυσικα και FIFA!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Dec 2012 14:39 #117398 by Sharkman
To fifa κάποτε βλέπε 2006-2009 ήταν πολύ πετυχημένο στο manager της ομάδας παρά στο θεαματικό gameplay(οποιοδήποτε ελεύθερο χτύπημα κατέληγε προς την εστία),τότε όλοι έλεγαν γιατί το pro δεν έχει δικαιώματα στα ονόματα παιχτών σημάτων ομάδων κτλπ . Σήμερα που το PES έχει τα διακαιώματα σε συνδυασμό με το απίστευτα ρεαλιστικό και θεαματικό gameplay αλλά και το ανεπτυγμένο manager gaming πιστεύω ότι είναι καλύτερο και κάνει την KONAMI πολύ περήφανη!!
I'll go for Pro Evolution Soccer γιατί είναι και evolution και πρωτοποριακό!!

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
07 Jan 2013 00:19 #118109 by Αποστόλης Αναστασίου
Ναι το Fifa όμως νομίζω πως εξακολουθεί να υστερεί στα γραφικά κάτι που μόλις μπήκα για πρώτη φορά στο Fifa 12 μετά από πολλά χρόνια που είχα να παίξω Fifa (από το Fifa του 2005-6) το 12 με απογοήτευσε πολύ στα γραφικά , εξαιρετικά πολύ , ούτε καν η ανάλυση δεν ήταν στο 1600 x 900 , ήταν στο 1200 . Και δεν μπόρεσα να συνεχίζω να το παίζω . Δεν μπορώ να το συνηθίσω από την στιγμή που έχω παίξει παιχνίδια πολύ πιο μεγάλα και δύσκολα να σχεδιαστούν είχαν τα πιο πλούσια γραφικά ενώ το Fifa εξακολούθησε να ασχολείται μόνο με το simulating και όχι λίγο με τα γραφικά . Έλεος , προσπαθώ να δείχνω όσο πιο πολύ κατανόηση μπορώ αλλά η γνώμη μου είναι ότι δεν θα έπρεπε να υστερεί τόσο πολύ και να δίνει τέτοια αίσθηση στα γραφικά .

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
07 Jan 2013 01:17 #118110 by Sharkman

general656 wrote: Ναι το Fifa όμως νομίζω πως εξακολουθεί να υστερεί στα γραφικά κάτι που μόλις μπήκα για πρώτη φορά στο Fifa 12 μετά από πολλά χρόνια που είχα να παίξω Fifa (από το Fifa του 2005-6) το 12 με απογοήτευσε πολύ στα γραφικά , εξαιρετικά πολύ , ούτε καν η ανάλυση δεν ήταν στο 1600 x 900 , ήταν στο 1200 . Και δεν μπόρεσα να συνεχίζω να το παίζω . Δεν μπορώ να το συνηθίσω από την στιγμή που έχω παίξει παιχνίδια πολύ πιο μεγάλα και δύσκολα να σχεδιαστούν είχαν τα πιο πλούσια γραφικά ενώ το Fifa εξακολούθησε να ασχολείται μόνο με το simulating και όχι λίγο με τα γραφικά . Έλεος , προσπαθώ να δείχνω όσο πιο πολύ κατανόηση μπορώ αλλά η γνώμη μου είναι ότι δεν θα έπρεπε να υστερεί τόσο πολύ και να δίνει τέτοια αίσθηση στα γραφικά .

Ετσι όπως τα έπαιξα και σήμερα το pro πιο καλά γραφικά έχει!

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
08 Jan 2013 13:36 #118242 by κωστας διγκας
Δυστυχως το pro επεσε και το fifa ανεβηκε επιπεδο κατα πολυ!
Αυτο ομως δε σημαινει οτι καποιο ειναι υποδιεστερο το pro ηταν πρωτοπορος στο ειδος του αρα ψηφιζω pro!

More
26 Mar 2013 22:38 #122104 by Μιχάλης Κοδήμας
PES γενικώς μου αρέσει περισσότερο σαν σειρά

More
27 Mar 2013 05:34 #122127 by stormare
αν και φαν του fifa απο το 10 και μετα (pro απο το 2003) το φετινο εχει ενα μεγαλο μειον και αυτο ειναι το scripting στα online matches.αν δεν θελει το game να κερδισεις,δεν θα κερδισεις.και θα γινουν τα πιο αδιανοητα πραγματα για να συμβει αυτο.πιθανον το εβαλαν για να τους κραταει ολους χαρουμενους και να μπορει να κερδισει και ενας κακος παιχτης εναν καλο,αλλα imo ξεφυγε αρκετα φετος και αμαυρωνει ενα τελειο κατα΄τ'αλλα game.