Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Saints Row the Third vs Grand Theft Auto V

Poll: Saints Row: The Third vs Grand Theft Auto IV (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Saints Row: The Third
3 50%
Grand Theft Auto IV
3 50%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
01 Jul 2012 16:19 - 03 Oct 2012 13:05 #109829 by Χριστιάνα Θάνου
Το Saints Row: The Third ήταν ένα παιχνίδι που το περίμεναν πολλοί, έχει σαφώς καλύτερο gameplay, όπως και γραφικά από το Saints Row 2 και άνετα μπορούμε να το συγκρίνουμε με το GTA!!Εμένα προσωπικά μ' άρεσε πιο πολύ το Saints Row μιας και είχε απίστευτη πλάκα, εσάς?
Last edit: 03 Oct 2012 13:05 by Χριστιάνα Θάνου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jul 2012 18:59 #109835 by Βασίλης Βασιλός
Το Saints Row: The Third είναι σίγουρα ανώτερο από το GTA IV. Από το GTA V όμως? Γι'αυτό δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Περιμένουμε από την Rockstar έναν τίτλο που θα πατήσει πάνω στο San Andreas (έναν από τους καλύτερους τίτλους του PS2), πολλαπλασιάζοντας την δράση και γενικότερα το gameplay, δημιουργώντας πιθανώς το καλύτερο open-world action adventure μέχρι στιγμής. Οπότε υποθέτω πως το GTA V έχει το προβάδισμα έναντι του Saints Row: The Third. Ας μην ξεχνάμε όμως πως το 2013 κυκλοφορεί το Saints Row 4, οπότε πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να είναι καλύτερο :P

More
26 Mar 2013 22:48 #122110 by Μιχάλης Κοδήμας
GTA V και ξέρω ψωμί

More
26 Mar 2013 23:25 #122115 by Νικολής Ασημάκης
Saints Row γιατί προτιμώ άπειρα την καφροπλάκα του. Στα GTA σε κάποια φάση βαριόμουν αισχρά και έσφαζα κόσμο για πλάκα και ήθελα να κάνω γενικά καφρίλες. Άρα το Saints Row είναι αυτό που έψαχνα.