[/b][/b] 8O
Για σας μαγκες εχω ενα σοβαρο προβλημα και κοντεβω νε τα τιναξω.
Εδω και κατι μηνες παιζω στο pes 2009 το become a legend και εχω φτιαξει εναν παιχτη, (παρεπιπτοντος εχω βαλει το summer patch δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα εχω δοκιμασει και με το final και παλι τα ιδια) ναι και προχοραω παραπερα ειμαι σε ενα σημειο το οποιο ειμαι σε εβδομαδες μεταγραφων και ειχα προταση απο την real madrid και βεβαιως δεχτηκα να παω.. με το που δεχομαι και παω να παιξω τον προτο αγωνα με την ομαδα με πεταει εξω το παιχνιδι και μου βγαζει ενα παραθυρο που λεει οτι το pes 2009 σταματησε να λειτουργει!!
Το ξανα ανοιγω και με το που επιλεγω become a legend το save μου με ξαναπεταει εξω!
Ηθελα να προσθεσω οτι οταν ημουν σε προηγουμενες ομαδες δεν μπορουσα να πεξω με αντιπαλο την real madrid και με ξαναπεταγε εξω, οποτε πατουσα skip match και ειχε λυθει το προβλημα!!
Διαταυτα πιστευω οτι το προβλημα που διμιουργηθηκε και θα μου στειλει στον κουβα τον κοπο τοσων μηνων ειναι στην real madrid και αυτη δεν με λειπατε καθολου και εχω περασει και πολλα , δεν ξερει ποσες φορες εχει παει να με χωρισει η γυναικα μου!
τεσπα πολλα ειπα οποιος αρχοντας ξερει κανενα κολπο να με ξελασπωσει θα με εκανε τρις χαρουμενο.. THANKS ΑΠΟ ΤΩΡΑ..!