naselis wrote: ναι αυτο το κανω...λοιπον βαζω εμαιλ και κωδικο και ανοιγει κανονικα....μπαινω στο παιχνιδι να παιξω ονλινε και μου λεει καταχωριση ονλινε πασσ...παω στο πλαισταιτιον νετγουορκ και παταω το κωδικο αλλα μου λεει οτι ειναι ακυροσ......
Τότε σου bugαρε. Στείλε email στο support της Konami Europe και δωστους το serial number σου και ζήτα νέο online pass. Το δικαιούσαι!

uk.secure.konami-europe.com/
Αν δεν γίνει κάτι μέσα σε μία εβδομάδα τότε μίλα με Zegetron. 210-6865000
panan47 wrote: ρε παιδια εχω καποιες ερωτησεις για το online σε pes 2012..θελω να παιξω με ενα φιλο αλλα δεν μπορουμε να βρεθουμε μεσα κ ουτε βρισκω πως κανω προσκληση σε καποιον απο την λιστα φιλων μου.σε αλλα παιχνιδια φτιαχνεις ενα  παιχνιδι κ στελνεις προσκληση σε φιλους.μια βοηθεια? κ 2 ερωτηση.. οταν ειμαστε ολοι μαζι κανουμε πρωταθλημα με 3 κ παιζουμε τωρα οι 2 ειναι μαζι σε αλλη πολη κ σκεφτηκα να κανω Online πρωταθλημα.αλλα βγαινουν σαν 2 χρηστες γιατι οι 2 ειναι σαν ενας χρηστης.οποτε αυτοι οι 2 δεν μπορουν να εχουν 2 ομαδες απο τον 1 χρηστη?
1)Ανοίξτε και οι δύο το παιχνίδι από το σπίτι σας. Ελπίζω να το έχετε αυθεντικό και να παίζετε κανονικά online. Μπείτε στο Match room.
2)Εκεί έχει κάτι Lobbies. Μπείτε στο ίδιο Lobby (συννεννοηθείτε από το τηλέφωνο ή το Facebook/Skype για το Lobby που θα μπείτε), διαλέξτε δηλ τον ίδιο server και lobby!
3)Κάνε Host ένα room και ο φίλος σου θα πρέπει να κάνει join σε σένα. Αν είστε στον ίδιο server και στο ίδιο Lobbby θα το δει μπροστά του. Αν δεν θες να μπει καποιος ανεπιθύμητος μπορείς να βάλεις κωδικό στο δωμάτιο και να πεις τον κωδικό αυτό στον φίλο σου.
Αντε και καλό κάψιμο!