Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με XML error

More
17 May 2010 14:53 #72200 by Μάνος Γρυπάρης
Ασχετο τελειως! Ειναι θεμα του laptop καθαρα. Ισως υπερθερμανση επεξεργαστη? Πηγαινε το σε τεχνικο παντως. Ενα game δεν ευθυνεται ποτε για το αν κλεινει το PC σου, εκτος κι αν αυτος που ανεβασε την κοπια στο Internet εχει σατανικες διαθεσεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 May 2010 20:12 #72284 by Haris
Πέρασε από το μυαλό μου και αυτό μιας και είχα και 30οC στο σπίτι και όλα παίζουν το ρόλο τους. Θα δω αν το ξανακάνει σε άλλο game γιατι ας πούμε σε ταινία ή σε άλλη εφραμογή δεν παρουσιάζει πρόβλημα.Επίσης θέλω να προσθέσω ότι το έχω φορτώσει με 8-10 χώρες database το FMO9(μόνο τις ανώτερες κατηγορίες)και μπορεί να παίζει και αυτό το ρόλο του(αν παίζει).

Λοιπόν το ίδιο συνέβη και με το Euro Truck Simulator υστερα από 40-45 λεπτά παιχνιδιού.Άρα είνα θέμα υπερθέρμανσης.Αυτό συμβαίναι επεισή τα games είναι πιο βαριά και θέλουν περισσότερους πόρους μάλλον αν και πάλι δεν είναι λογικα να συμβαίνει :( . Αν χρησιμοποιήσω κάποια βάση με cooler για αρχή είναι καλή ιδέα?(προτού πάω σε τεχνικό).

More
25 May 2010 16:17 #72704 by Ανδρέας Γρυπάρης
Η βάση του laptop με cooler είναι απαραίτητη (ειδικά αν παίζεις games!!)
Στο euro truck simulator σε τι level είσαι; εγώ πάω να προσπεράσω το novice. Θέλει τιμονιέρα πάντως για να παίξει καλά διαφορετικά μισές δουλειές κάνεις και έχω πωρωθεί με αυτό το παιχνίδι. (θα πάρω μια logitech G25 σύντομα).

More
30 May 2010 20:42 #72987 by Haris
To σίγουρο είναι ότι δεν είναι θέμα παιχνιδιών αλλά υπερθερμάνσης. Πήρα βάση(πρεπει να πάθεις μερικές φορές για να καταλάβεις \:D/ ) με ανεμιστήρα και πραγματικά μεγάλη διαφορά στις θερμοκρασίες + ότι δεν μου έχει κλείσει. Ωστόσο λέω να το πάω σε τεχνικό για ένα quick look.
Για το Euro Truck Simulator δεν έχω κάνει αρκετά ταξίδια αλλά μιας και το ανέφερες και είσαι fan ας ανοίξουμε ένα topic(αν δεν εχει γινει ήδη).