Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι θα θελατε στο FM 2010;

More
02 Sep 2009 18:49 #59839 by Ρωμανός Βογιατζής
ΈΛΕΟΣ τώρα μου το λες που έκατσα και γράφτηκε :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Sep 2009 18:58 #59841 by Frank
οχι δεν στο λεω τωρα, 12 Αυγουστου το ειπα :cool:

τεσπα, με ποιο nickname εισαι εκει ? δεν βλεπω κανεναν VanBasten7 :roll:

More
02 Sep 2009 23:36 #59858 by Ρωμανός Βογιατζής
Γράφτηκα ως romas αλλα μετά είδα το topic και δεν έκανα replay !

More
03 Sep 2009 01:22 - 03 Sep 2009 01:23 #59864 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγω θελω το FM 2010 να βγει πατατα να ειναι γεματο bugs και να μην μπορειτε να παιξετε να φαληρίσει η εταιρια που το βγαζει να πάθει τα πάντα ολα......

Για να ηρεμίσουμε και εμεις οι ActionRPGRacinStrategάδες γιατι εχουμε γεμισει με τοπικ απο FM και αθλητικα! :armata terror:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
Last edit: 03 Sep 2009 01:23 by Μπάμπης Χαραλάμπους.

More
03 Sep 2009 01:23 #59865 by Νικολής Ασημάκης

BigBoss wrote: Εγω θελω το FM 2010 να βγει πατατα να ειναι γεματο bugs και να μην μπορειτε να παιξετε να φαληρίσει η εταιρια που το βγαζει να ......

Για να ηρεμίσουμε και εμεις οι ActionRPGRacinStrategάδες γιατι εχουμε γεμισει με τοπικ απο FM και αθλητικα! :armata terror:

Παρόλο που μου αρέσει που και που να παίζω και εν γνώση μου πως θα φάω ξύλο, θα συμφωνήσω! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

More
03 Sep 2009 01:37 #59866 by Ρωμανός Βογιατζής

BigBoss wrote: Εγω θελω το FM 2010 να βγει πατατα να ειναι γεματο bugs και να μην μπορειτε να παιξετε να φαληρίσει η εταιρια που το βγαζει να πάθει τα πάντα ολα......

Και εμεις οι ActionFpsRacingSportRpgMMORPGαδες τι να κανουμε?

More
03 Sep 2009 01:42 #59868 by Νικολής Ασημάκης
Να μιλάτε για όλα τα υπόλοιπα!

More
03 Sep 2009 12:57 #59877 by thanasis

BigBoss wrote: Εγω θελω το FM 2010 να βγει πατατα να ειναι γεματο bugs και να μην μπορειτε να παιξετε να φαληρίσει η εταιρια που το βγαζει να πάθει τα πάντα ολα......

ax0a0xa0xa0xax00xa Μην σε ακουσει ο Μανος...Μονο αυτο σου λεω παρολο που συμφωνο :lol: