Το ζαλίσατε.
Οι εντυπώσεις μου από το full game:
- ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ. Μετά το Start New Game η large database μου φορτώνει σε...18 δευτερόλεπτα! Δεν ξέρω πως τα κατάφεραν ένα ίδιο παιχνίδι να το κάνουν τόσο γρήγορο αλλά πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια.
- Προπόνηση: Πολύ πιο εύκολη και διαφωνώ με όσους λένε ότι μας μπέρδεψε και φέτος. Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν τόσες ασκήσεις με ονομασίες που σε μερικούς φάνταζαν εξωγήινες. Υπάρχουν κατηγορίες ασκήσεων με απλές και κατανοητές έννοιες ενώ οι ίδιοι ορίζετε πόσο θα "επιβαρύνετε" τους παίκτες σας στην κάθε άσκηση αλλά και συνολικά.
- Στις τακτικές πάνω κάτω ισχύουνε τα ίδια συστήματα. Αυτό το συμπεραίνει εύκολα κανείς αν διακρίνει τις λίγες προσθήκες που είναι:
α)Swap Players, β)Target Man Supply (προτείνω το Run to Ball όπου με καλό Creativity "χαλάει τον κόσμο!") , γ)Time Wasting: Καλύτερα να το βάζουμε τέρμα αριστερά (με 3-4 κλικ δεξιά) και αν προηγηθούμε μπορούμε να παίζουμε προς τα δεξιά σιγά σιγά. Tα Quick Tactics την ώρα του αγώνα μας γλιτώνουν από υπερπολύτικο χρόνο
Αυτά είναι τα 3 βασικά. Τα υπόλοιπα (συμβόλαιο προπονητή, media, ύψος, βάρος) είναι σαλτσούλες. ’ντε και το preferred moves για να κάνουμε και λίγο χαβαλέ. Φτιάχτηκε η προπόνηση, βελτιώθηκε η ταχύτητα, δεν μπορώ να περιμένω κάτι άλλο από 3D απεικόνιση πλέον.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)