pavlos55 wrote: Κάτσε λίγο γιατί τώρα αρχίζω να τα συνδέω... Αν κάνω scouting στον συγκεκριμένο παίχτη εφόσον δεν ξέρω τα στατιστικά του θα με αφήσει να του δώσω παραπάνω λεφτά??? Το ρωτάω αυτό επειδή όταν κάνω το transfer deal μου λέει από πάνω ότι η δοιήκηση δεν πρόκειται να δώσει παραπάνω απο "χ" λεφτά στον παίχτη επειδή δεν τον γνωρίζει καθόλου. Σωστά τα λέω?
Αυτό με το scouting από τότε ίσχυε, εσύ τώρα το αντιλήφθηκες? Φυσικά και πρέπει να αποκαλύψεις όλα τα στατιστικά του για να προσφέρεις το μέγιστο ποσό, διαφορετικά σου επιτρέπουν λιγότερα χρήματα (εκτός κι αν έχεις σύλλογο με τρελά λεφτά).
pavlos55 wrote: Ρε παιδιά έχω πρόβλημα! Στην αρχή της χρονιάς έγραψα 21 παίχτεσ για το Champions Cup αλλά πήρα κι αλλους! Δεν μπορώ να τους γράψω;;;
Θα περιμένεις την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τότε δηλώνεις περισσότερους (έως 25, αλλά μέχρι 2 επιπλέον και 2 σε θέση ήδη δηλωμένων παικτών, έτσι πήγαινε τότε το σύστημα). Αρκεί βέβαια να μην έχουν συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, ούτε σε ένα. Διαφορετικά όποιος έχει συμμετάσχει έστω κι 1 λεπτό δεν δηλώνεται, πάει για του χρόνου.