Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Axiom Verge 2

12 Dec 2019 13:48 #229392 by Φοίβος Καρκάνης
Το Axiom Verge 2 θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο σύμφωνα με την ανακοίνωση της Nintendo Indie World Showcase. Αναμένεται να είναι διαθέσιμο το φθινόπωρο του 2020 αλλά επί του παρόντος μόνο για το Nintendo Switch παραμένοντας ένα exclusive.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2020 17:39 #240147 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Axiom Verge 2
Axiom Verge 2: Περίοδος κυκλοφορίας
Το Metroidvania που θα κυκλοφορούσε μέσα στο έτος αναβλήθηκε.


Τα τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει πολλά Metroidvania με μεγάλη επιτυχία και το Axiom Verge είναι ένα από αυτά.

Το sequel του πρώτου installation με την ονομασία Axiom Verge 2 κανονικά θα κυκλοφορούσε προς τα τέλη του 2020, ωστόσο ο Developer Thomas Happ ανακοίνωσε πρόσφατα την αναβολή της κυκλοφορίας του τίτλου. Μέσω ενός blog εξήγησε περαιτέρω την απόφαση του αναφέροντας: "Το Axiom Verge 2 είναι ένα πολύ πιο πολύπλοκο και σύνθετο project από τον προκάτοχο του, οι αυξανόμενες τεχνικές απαιτήσεις του Axiom Verge 2 σε συνδυασμό με την παγκόσμια πανδημία έχουν καταστήσει μη εφικτή την κυκλοφορία του μέσα στο 2020". Σύμφωνα με τον Thomas Happ το Axiom Verge 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του νέου έτους.

Το Axiom Verge αντλεί πολλά στοιχεία από την σειρά Metroid, ακόμη και σε σχέση με άλλα Metroidvania, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το Axiom Verge δεν έχει τον δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα που το κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους τίτλους του είδους. Ένα από τα κύρια features του παιχνιδιού είναι το glitch ray με το οποίο μπορείτε να κάνετε corrupt το περιβάλλον και τους εχθρούς του παιχνιδιού προς όφελος σας (σαν να έχετε χακάρει το παιχνίδι).

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2021 16:03 - 22 Feb 2021 02:58 #246650 by Γιώργος Τσάκωνας
Και για PC τελικά θα κυκλοφορήσει το Axiom Verge 2

H Epic Games ανακοίνωσε στα πλαίσια του Epic Games’ Spring Showcase, ότι το Axiom Verge 2 θα κυκλοφορήσει και για PC, ως “μία επιπλέον έκπληξη”, προς το τέλος της παρουσίασης.

Η έκδοση για PC θα είναι Epic Games Store exclusive. Αυτή είναι η πρώτη ενημέρωση που έχουμε για κυκλοφορία του εν λόγω παιχνιδιού για PC, καθώς οι μέχρι τώρα πληροφορίες μιλούσαν για κυκλοφορία αποκλειστικά στο Nintendo Switch. Η ανακοίνωση συνοδεύθηκε και από τρέιλερ.
Το Axiom Verge 2 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην 2019 Nintendo Indie World Showcase. Όπως και τον πρώτο τίτλο της σειράς, έτσι και τώρα, είναι ένα Retro Side-Scroller εμπνευσμένο από κλασικά games του είδους, ιδιαίτερα από το Metroid. Το πρώτο Axiom Verge είχε αναπτυχθεί από τον game designer Tom Happ, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει το Switch ως την “φυσική επιλογή” για την σειρά Axiom Verge και είχε αρνηθεί να μιλήσει για άλλες πλατφόρμες.

Το Axiom Verge 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, για PC και Switch.

Ως PC Gamer, αυτά τα νέα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2021 01:19 #254658 by Stathis Moose Stathopoulos
Κυκλοφόρησε σήμερα ξαφνικά

Η Nintendo ανακοίνωσε στο Indie World Showcase της ότι το Axiom Verge 2 κυκλοφόρησε...σήμερα 11 Αυγούστου, έτσι ξαφνικά για Switch, PC και PS4. Είχε αναβληθεί από το 2020 και περιμέναμε τουλάχιστον μια πρώτη ανακοίνωση πριν την περίοδο ή την ημερομηνία κυκλοφορίας.
Η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες, νέες δυνάμεις και νέους εχθρούς σε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο.



Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification