Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Deadly Premonition 2

06 Sep 2019 14:57 #226550 by Μάνος Γρυπάρης
Στα πλαίσια του νέου Nintendo Direct ανακοινώθηκε το Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise.

Θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον για το Switch, ωστόσο η κυκλοφορία του για άλλα format δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Πρωταγωνιστής του sequel θα είναι ο πράκτορας του FBI, Aaliyah Davis και ο ομόλογός του Francis York Morgan, ο οποίος αποτέλεσε κεντρικό πρωταγωνιστή του πρώτου παιχνιδιού. Game Designer θα είναι ο Swery, ο οποίος αναπτύσσει παράλληλα και το The Goof Life.



Το Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jul 2020 16:00 #236633 by Τάσος Μαναριώτης
To Deadly Premonition 2 κυκλοφόρησε για το Switch και έχει καταφέρει να δυσαρεστήσει κάποιους παίκτες που το περίμεναν. Το παιχνίδι χειρίζεται λάθος τρανσέξουαλ χαρακτήρες με ακόμα και τον πρωταγωνιστή να λέει λάθος το φύλο του χαρακτήρα. Το παιχνίδι παρουσιάζει σε κάποιους διαλόγους τον πρωταγωνιστή σαν σύμμαχο αλλά δεν αντιμετωπίζει ξεκάθαρα το τρανσφοβικό περιεχόμενο ως κάτι κακό. Αυτό έχει κάνει τους φανς του σκηνοθέτη να δυσανασχετήσουν ειδικά καθώς αντίστοιχα θέματα είχαν εμφανιστεί και στο προηγούμενο παιχνίδι του, το The Missing.



O Swery στο twitter ζήτησε συγνώμη γράφοντας: “Μου έγινε γνωστό μέσω φίλων πως το σενάριο μου ίσως πληγώσει transsexual άτομα και. Δεν ήταν εσκεμμένο. Πραγματικά συγνώμη για αυτό”. Ταυτόχρονα ζητάει από τον κόσμο να μην μισήσουν τους χαρακτήρες του παιχνιδιού καθώς τα λάθη είναι του ίδιου ενώ λέει πως θα διορθώσει αυτά τα ζητήματα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2021 10:39 #249475 by Giorgos Tsolaridis
Το Deadly Premonition 2 στα PC Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία για PC.

 Σύμφωνα με την Rising Star Games το  Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise  έρχεται φέτος και στα PC.

 Όπως αναφέρθηκε στην  ετήσια έκθεση  της εταιρείας, το παιχνίδι θα φτάσει στο Steam μέσα σε αυτό χρόνο. Το Deadly Premonition 2 κυκλοφόρησε αρχικά το προηγούμενο καλοκαίρι για το Nintendo Switch με αρκετά άσχημες αντιδράσεις εξαιτίας ζητημάτων με τα  frame rates  και την απεικόνιση των transgender τα οποία επιλύθηκαν μέσω ενός  patch .


 Το Deadly Premonition 2 είναι sequel του πρώτου μέρους και λαμβάνει χώρα στη σύγχρονη Βοστώνη. Μέσω της αφήγησης, θα γυρίσετε πίσω το χρόνο για να επισκεφτείτε την πόλη Le Carre και θα αποκαλύψετε τα μυστήρια που κρύβει. Λειτουργεί ταυτόχρονα σαν sequel και  prequel  του original παιχνιδιού και ακολουθεί τη νέα έρευνα των πρακτόρων Davis και Jones για τις δολοφονίες της Le Carre. Μπορείτε να ταξιδέψετε στην πόλη είτε με τα πόδια, είτε με skateboard,να συμμετάσχετε σε minigames όπως το bowling, το Bayou Ride, το skateboard challenge και ακόμη περισσότερα. Θα σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να κάνετε customize τον χαρακτήρα αλλά και το skateboard για βελτιωμένες αποδόσεις και ολοκλήρωση δύσκολων tricks.

 Το Deadly Premonition 2 κυκλοφορεί για Nintendo Switch. Θα κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification