Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Amazing Alex

More
13 May 2012 16:04 #107774 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Ο CEO της Rovio, αποκάλυψε στη φινλανδική τηλεόραση τα σχέδια της εταιρείας για τη δημιουργία ενός νέου παιχνιδιού. Θα ονομάζεται «Amazing Alex» και θα έχει πιο εκπαιδευτικό χαρακτήρα σε σχέση με το Angry Birds.

Η πηγή έμπνευσης θα είναι το «Casey’s Contraptions», που η Rovio εξαγόρασε πρόσφατα από τις Snappy Touch & Mystery Coconut. Σε 2 μήνες περίπου θα είναι έτοιμο. Trailer για το «Casey’s Contraptions» πώς περίπου δηλαδή θα είναι το νέο παιχνίδι της εταιρείας.

[youtube:7l6oo1yg]
[/youtube:7l6oo1yg]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 May 2012 20:02 #107782 by deadpool1994
Replied by deadpool1994 on topic Amazing Alex
φυσική σε video game ?

More
13 May 2012 23:52 #107793 by Γιάννης Μπόκας
Ενδιαφέρον φαίνεται, να δούμε πως θα είναι και στην πράξη. Το Angry Birds είχε και εξακολουθεί να έχει μεγάλη επιτυχία. Πάντως αυτό φαίνεται όντως πιο εκπαιδευτικό.

More
14 May 2012 02:45 #107803 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Μου θυμίζει ένα αντίστοιχο που είχα παίξει παλαιότερα αλλά δεν θυμάμαι καν πως λέγεται...Φαίνεται πιο ενδιαφέρον πάντως από το χαζό-Angry Birds

More
14 May 2012 16:48 #107823 by Γιάννης Πετρόπουλος

rjhe wrote: Μου θυμίζει ένα αντίστοιχο που είχα παίξει παλαιότερα αλλά δεν θυμάμαι καν πως λέγεται...Φαίνεται πιο ενδιαφέρον πάντως από το χαζό-Angry Birds

Crazy Machines λεγεται:

[youtube:1p2phdze]
[/youtube:1p2phdze]

More
14 May 2012 18:42 #107835 by 1
Replied by 1 on topic Amazing Alex

hellraizer89 wrote:

rjhe wrote: Μου θυμίζει ένα αντίστοιχο που είχα παίξει παλαιότερα αλλά δεν θυμάμαι καν πως λέγεται...Φαίνεται πιο ενδιαφέρον πάντως από το χαζό-Angry Birds

Crazy Machines λεγεται:

Nα'σαι καλά που μου το θύμισες! Το έψαχνα πριν καμιά βδομάδα να το κατεβάσω και δεν μπορούσα με τίποτα να το θυμηθώ!

More
14 Jul 2012 22:45 #110401 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Εδώ και 2 ημέρες είναι διαθέσιμο για iOS, Android (Free Trial), Android (Premium), Android (HD)

[youtube:v82qjhiy]
[/youtube:v82qjhiy]

More
14 Jul 2012 23:01 #110402 by Άγγελος Φασούλης
21MB και η full έκδοση κάνει 0,81 ευρώ.