Γιάννης Πετρόπουλος απάντησε στο θέμα 'Game of the Year 2022' στο φόρουμ. 1 year ago

Αναμεσα στα εμφανη μεγαθηρια GOW: Ragnarok και Elden Ring που θα παρουν τις περισσοτερες ψηφους του κοινου εγω επιλεγω Horizon Forbidden West.

Πολλοι δεν το εχουν παιξει καν, πολλοι το επαιξαν χωρις να ξερουν την τρομερη ιστορια απο το 1ο και σου λενε απλα ενα παιχνιδι με καλα γραφικα που σκοτωνεις ρομποτ δεινοσαυρους. Ολοι αυτοι εχουν αγνοια πως και για ποιο λογο ειναι ο κοσμος οπως ειναι, δεν ειναι κοσμος φαντασιας απλα, ειναι post apocalyptic κοσμος στο μελλον. Δεν λεω περισσοτερα spoilers για να μην το χαλασω σε οσους το παιξουν.

υ.γ. θυμαμαι οταν ολοι με κλειστα τα ματια διναν το βραβειο game of the year στο TLOU 2 εγω τους ελεγα για το διαμαντακι Ghost of Tsushima, χαιρομαι που στην πορεια το ανακαλυψαν και το προτεινουν πολλοι πλεον, το ιδιο θα συμβει και με τα Horizon, καθως ειναι καλοφτιαγμενα, με εξαιρετικος συστημα μαχης και κινησης + την ελευθερια του ανοικτου κοσμου, οχι να σε εμποδιζει ενα κουτσουρο να περασεις το δρομο... ειδικα οταν εχεις σκοτωσει "θεους" και "δαιμονες" πριν λιγο...


Δωρο θα ηθελα ενα απο τα ποντικια της Logitech, αν πρεπει να αναφερω καποιο συγκεκριμενα θα ελεγα το "Logitech G502 X LIGHTSPEED"

 

Διαβάστε περισσότερα...

Γιάννης Πετρόπουλος απάντησε στο θέμα 'Greek Game of the Year 2022' στο φόρουμ. 1 year ago

Το Word Elations, δεν το ηξερα και θα ψηφιζα το λεξαθλον, αλλα μου εκανε εντυπωση οτι ειναι μπορεις να παιξεις και να μαθαινεις πραγματα για λεξεις που δεν ηξερες, μακαρι να γινοταν και με ελληνικους χαρακτηρες/γραμματα καποια στιγμη για να εχει μεγαλυτερη απηχηση στο ελληνικο κοινο.

bonus point η μουσικη επενδυση οταν παιζεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Iakovos Karipidis and 74 others have joined the group Nathan Drake 2 years ago
Γιάννης Πετρόπουλος απάντησε στο θέμα 'Game of the Year 2020' στο φόρουμ. 3 years ago

Ghost of Tsushima ευκολα, κατι καινουριο και διαφορετικο. Γενικα οι περισσοτεροι δεν το εχουν παιξει και θα πανε με κλειστα ματια στο last of us 2 και αυτος ειναι ο κυριος λογος που δεν θα κερδισει το συγκεκριμενο poll.

Αλλα στα του παιχνιδιου, το παιχνιδι θυμιζει παλιους τιτλους Assassin's Creed (πριν τη μεταβαση σε Origins-Odyssey-Valhalla) και σου αφηνει μια γλυκια επιγευση απο το stealth κομματι του. Η ιστορια εξαιρετικη, ο Jin Sakai εκπληκτικος ταλαντευεται με τις δικες του εσωτερικες ανησυχιες για το τι επιτρεπεται και τι οχι σε μια Ιαπωνια των ''αρχων'' και του ''ηθους''. Αλλα στον πολεμο ολα επιτρεπονται/επιβαλλονται και σε ενα εξαιρετικο ταξιδι η πλοκη κορυφωνεται μεχρι και την τελευταια στιγμη. Πολυ καλοφτιαγμενα side quests με lore για τον καθε ενα απο τους companions σου που εξελισσει διαφορετικα την ιστορια αναλογα με τις επιλογες σου.


Υ.Γ. Ελπιζω καποια στιγμη να το παιξετε ολοι και να αναθεωρησετε την ψηφο για GOTY 2020

Διαβάστε περισσότερα...

Γιάννης Πετρόπουλος απάντησε στο θέμα 'Greek Game of the Year 2020' στο φόρουμ. 3 years ago
Γιάννης Πετρόπουλος απάντησε στο θέμα 'Game of the Decade: 2010-2019' στο φόρουμ. 4 years ago

Πως να πρωτοδιαλεξεις, διαλεξα το Skyrim γιατι ειχε μεγαλη αντοχη αλλα ακολουθουν απο κοντα GTA V, RDR2, Horizon Zero Dawn και επειτα Uncharted 4, AC Black Flag και Odyssey. Πραγματικα οποιοδηποτε απο τα 4 πρωτα να το κερδισει θα ελεγα ειναι δικαιο.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιάννης Πετρόπουλος απάντησε στο θέμα 'Game of the Year 2019' στο φόρουμ. 4 years ago

Fifa 20 γιατι το death stranding δεν δικαιολογησε το hype του.

Δώρα με κλήρωση : Greedfall (PS4)

Διαβάστε περισσότερα...

Γιάννης Πετρόπουλος απάντησε στο θέμα 'Greek Game of the Year 2019' στο φόρουμ. 4 years ago

Και εγω ψηφισα το firestone , αν καταφερναν και το εβγαζαν σε mobile εκδοση θα εκανε παταγο πιστευω, οπως αλλα αντιστοιχα τους ειδους

Διαβάστε περισσότερα...

Notification