Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Worms 3D & Worms 4: Mayhem

More
14 Mar 2006 18:25 #9993 by Μάνος Γρυπάρης
Μπορεί να έχασε την παλιά του αίγλη (και να υστερεί λίγο στο Gameplay), αλλά το Worms στις τελευταίες τρισδιάστατες εκδόσεις του, μας μεταφέρει σε έναν διαφορετικό κόσμο. Αξίζει να το δοκιμάσετε.

Διαβάστε το review

Worms 3D

Κατεβάστε το demo:
www.gameworld.gr/downloads/downl ... lish-Demo/

Worms 4: Mayhem

Κατεβάστε το demo:
www.gameworld.gr/downloads/downl ... -4-Mayhem/

Διαβάστε την συνέντευξη του Martyn Brown της Team17:
www.gameworld.gr/interviews/333

Συζήτηση για το κλασικό, παλιό Worms, μόνο εδώ:
www.gameworld.gr/forum/13/1329?p ... orms#p9992

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Mar 2006 18:44 #9995 by Γιώργος
Έχω το Worms Armaggedon και πραγματικά το έχω λιώσει...έχω πορωθεί άσχημα :P

More
14 Mar 2006 21:59 #10009 by Σταύρος
Τα έχω όλα σχεδόν που βγήκαν εκτός από κάτι εκδόσεις που στην ουσία είναι σαν expansion (όπως το forts κτλ).

Μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα καλύτερα με διαφορά είναι το Worms 2 και Worms Armageddon (όποιος ενδιαφέρεται στο Play.com 8 ευρώ και τα 2 μαζί)

Τα έχω λιώσει τα έχω πολτοποιήσει όπως θέλετε πείτε το :P

Το 4 το απέκτησα πρόσφατα αλλά επειδή το Worms 3D δεν με κέρδισε θεορώ κάπως δύσκολο να με κερδίσει το 4 αλλά θα δείξει

More
14 Mar 2006 22:34 #10011 by dfsaf
Replied by dfsaf on topic Worms 3D & Worms 4: Mayhem
Το 3d που έχω μου έχει χαρίσει τουλάχιστων 3-4 χρόνια ζωής(από το γέλιο) πολύ καλό παιχνίδι,χειρισμό να χε μόνο.

BTW alilouia aliouia bam

More
09 Aug 2011 13:39 #97234 by Μάνος Γρυπάρης

Worms Ultimate Mayhem

Τα Worms επιστρέφουν!

Η Team17 αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία συλλογή με δύο γνωστές εκδόσεις των 3D Worms μαζί.

Το πακέτο θα ονομάζεται Worms Ultimate Mayhem και θα περιλαμβάνει τα Worms 3D και Worms 4: Mayhem, σε συλλεκτική έκδοση, με περισσότερες αποστολές και γρίφους, μεγαλύτερο customization στα Worms, ακόμα και...περισσότερα worms. Κι όλα αυτά σε HD ποιότητα.

Συνολικά το πακέτο θα περιλαμβάνει 60 αποστολές, 12 themes, 38 όπλα και κυρίως πλήρη online modes για 2-4 παίκτες με περισσότερα multiplayer maps. Τα γραφικά αναμένονται καλύτερα και οι κάμερες προβολής περισσότερες και ευκρινέστερες. Πριν από κάθε αποστολή θα υπάρχει intro με voice-acting, ενώ αναμένεται να προστεθούν πολλά νέα challenges.

Το Worms Ultimate Mayhen θα κυκλοφορήσει στα τέλη της χρονιάς για PC, PS3 και Xbox 360. Πέρυσι, θυμίζουμε ότι είχε κυκλοφορήσει το Worms: Battle Islands για PSP και Wii.

Η Team17 είναι μία από τις πιο παλιές εταιρείες στον χώρο των video games, καθώς ιδρύθηκε επίσημα το 1990. Τα Worms είναι η σειρά που την έχει στιγματίσει περισσότερο από ποτέ. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το review της σειράς Worms .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Sep 2011 23:32 #99204 by eliminator
Η Team 17 αποκάλυψε πως το Worms Ultimate Mayhem θα κυκλοφορήσει στο Xbox Live Arcade και στο Steam στις 28 Σεπτεμβρίου, με κόστος 1200 Microsoft Points και €12.99 αντίστοιχα. Στο PlayStation Network θα κάνει την εμφάνισή του αργότερα το 2011.

[youtube:2clf0p9e]
[/youtube:2clf0p9e]