Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Epic Mickey: Rebrushed

More
23 Mar 2025 18:45 #284683 by Γιώργος Χατζηϊωαννίδης
Μόλις ολοκλήρωσα μια ώρα gameplay στο Epic Mickey: Rebrushed. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα remake του αρκετά διασκεδαστικού Platform που είχε κυκλοφορήσει μόνο στο Wii. Είναι ένα αρκετά ευχάριστο Platform με σχετικά πολύ απλούς γρίφους, ενώ οι διάλογοι των χαρακτήρων θα σας κάνουν να γελάσετε. Είναι μια αρκετά όμορφη περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους, σε έναν κόσμο φαντασίας όπου με το μαγικό σας πινέλο μπορείτε να γκρεμίσετε και να ξαναχτίσετε πράγματα. Υπάρχουν αρκετά easter eggs στα παλιά κλασσικά cartoon τηςDisney, στα οποία κιόλας θα μπορείτε να παίξετε σε στυλ side scrolling. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά δεν υπάρχει voice acting, παρά μόνο επιφωνήματα των χαρακτήρων. Για περισσότερα αναμένετε το αναλυτικό μου review. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Mar 2025 14:05 #284932 by Γιώργος Χατζηϊωαννίδης
Διαβάστε το review του Epic Mickey: Rebrushed

Το Epic Mickey: Rebrushed είναι ένα αρκετά όμορφο remake του αρχικού Platform, Action-Adventure. Καθώς από μικρός έβλεπα αρκετά συχνά τα διάσημα cartoons της Disney, δεν γινόταν να μην παίξω το συγκεκριμένο Platform χωρίς να μου ξυπνήσει όμορφες αναμνήσεις. Υπήρχαν αρκετά Easter Eggs και αναφορές σε διάφορες σειρές της Disney και το γεγονός ότι μπορούσα να παίξω μέσα σε αυτό σε στυλ side-scrolling, το έκανε πολύ διασκεδαστικό. Φυσικά δεν γινόταν μην γελάσω με τον τρόπο που απεικονίστηκαν μερικοί χαρακτήρες, αλλά και με τις εκφράσεις τους. Ενώ οι αποστολές στην αρχή είχαν κάποιο ενδιαφέρον, συνεχώς επαναλαμβάνονταν από ένα σημείο και μετά με αποτέλεσμα να βαρεθώ και να επικεντρωθώ στην κύρια αποστολή. Ήταν σίγουρα ένα αρκετά ξεκούραστο και ευχάριστο διάλειμμα, με ένα ακόμα θέλω να πιστεύω platinum trophy. Πιθανώς η τιμή του να θεωρείται λίγο τσιμπημένη, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να παίξετε το συγκεκριμένο Platform με την οικογένειά σας. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.