Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

RGBVerse: Ένα puzzle platformer της Ελληνικής Kyvos Studios

More
14 Aug 2023 14:10 - 14 Aug 2023 14:33 #272508 by Στράτος Χατζησώζου

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το RGBVerse της Kyvos Studios, ένα studio που εδρεύεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη. Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν θετικές, όμως κάπου στην πορεία η βαριά ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και η αυξημένη δυσκολία του άρχισαν να με κουράζουν. Είμαι σίγουρος ότι θα προσελκύσει παίκτες που ασχολούνται με puzzle platformers που ίσως και να διασκεδάσουν με αυτό.

Προσωπικά, δεν ασχολούμαι με παιχνίδια αυτού του είδους, οπότε καταλαβαίνεται ότι η δυσκολία για εμένα, ήταν στα ύψη. Μακάρι να δούμε κι άλλες προσπάθειες από Ελληνικές εταιρείες σαν την Kyvos studios που μας αποδυκνύει ότι μπορεί να δημιουργήσει αξιόλογα παιχνίδια.
Last edit: 14 Aug 2023 14:33 by Στράτος Χατζησώζου.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Aug 2023 01:31 #272517 by Απόστολος Μητσακούλης
Υπάρχει στο steam απ'οτι βλέπω και έχει καλή βαθμολογία για τα δεδομένα μας. Δν παίζω ούτε εγώ τέτοιο είδος, ξέρω όμως άτομο που αν του αρέσει θα το λιώσει. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.