Ακολουθεί το εβδομαδιαίο δελτίο ειδήσεων :cool:
Είδηση NO1
Προέκυψε πρόβλημα ... ο host μας Ronaldinho1993 θα απουσιάσει λόγω σύντομων διακοπών, επομένως (για αυτήν την Δευτέρα μόνο), χρειαζόμαστε νεο host ... εγώ εχω προσπαθήσει ουκ ω λίγες φορές αλλά δεν τα καταφέρνω ... (δεν μπορώ να βρω τι κάνω λάθος ... ) αν θέλετε λοιπον να παίξουμε αυτή την Δευτέρα τοτε ας προθυμοποιηθεί κάποιος να γίνει αυτός host ... το save του παιχνιδιού το έχω εγώ
Είδηση NO2
Επειδή το παιχνίδι πάει αρκετά αργά και ήμαστε ήδη Ιούλιο αποφασίσαμε με τα παιδιά να βάλουμε και δεύτερη μέρα στο παιχνίδι (ή και τρίτη). Έχω μιλήσει με όλους εκτός απο jaydee και chrisap και ολοι συμφωνούμε (μεχρι και τα παιδια που παιζουν και το Αγγλικο τις Τεταρτες) και για τα τρία ενδεχόμενα :
α) Εκτός απο Δευτέρα να παίζουμε και Κυριακή
β) Εκτός απο Δευτέρα να παίζουμε και Τετάρτη
γ) Εκτός απο Δευτέρα να παίζουμε και Κυριακή και Τετάρτη
επομένως το μόνο που χρειαζόμαστε τώρα ειναι και η έγκριση του Μάνου, του jaydee και του chrisap για ενα απο τα τρια ενδεχόμενα
Είδηση NO3
Για την ενημέρωση της πρώτης σελίδας, ο stavros93 αντι για Bologna εχει παρει Roma και ο chrisap αντι για Roma εχει παρει Milan,ενω ο νεος μας παίχτης samkos μου ζήτησε να πάρει Fiorentina
Είδηση NO4 Manos wrote: Μέχρι Παρασκευή 18:00 όμως! Να ενημερωθούν όλοι από to e-mail κι από το MSN. Frank πες τους το.
Εχουν ενημερωθεί και εχουν ποσταρει ολοι τα στοιχεία τους εκτος απ τον chrisap τον οποίο δεν τον εχω συναντήσει ακόμα στο msn
Είδηση NO5
Προς τα παιδια που συμμετέχουν,υπάρχει ήδη ενα τοπικ μονο για μας
FM 2009 Ιταλικό Τουρνουά: Νέα, Σχόλια, Screenshots κτλ.
οπου εκει μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ να γράφουμε και να συζητάμε οτιδήποτε για το τουρνουά μας και να βάζουμε screenshots απ το παιχνίδι (
δείτε εδω
πως γίνεται αυτο).
Είδηση NO6
Σε αυτο το τοπικ που είστε τωρα να μπαίνετε συχνά και να ενημερώνεστε απο μόνοι σας, ώστε να μην μιλάω μ τον καθένα σας ξεχωριστά στο msn και να σας λεω ''κανε το ενα, κανε το αλλο'' και σας τα πρήζω
Είδηση NO7
Αν και ήδη είμαστε στην πρώτη εβδομάδα παιχνιδιού καλό θα ειναι κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για τα περι διακοπών, ωστε να ειμαστε προετοιμασμένοι για το τι μέλι γενεστε, αν πχ κάποια μερα λείπουν πανω απο 3 παιδια τοτε μποπουμε να το αναβάλουμε ή να το αναπληρώσουμε αλλη μερα ή και ποτε θα το διακόψουμε (το ξερω ειναι πολυ νωρις ακομα, αλλα καλοκαιρι ειναι και ολοι μας λιγο πολυ καπου θα παμε ... )
Ελπίζω να μην σας κούρασα, και για οτι απ τα παραπάνω σας αφορά περιμένω τις απαντήσεις σας
(σε 3 μέρες παίζουμε
)