Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FM online

More
25 Sep 2008 17:09 #47425 by kontinaki
FM online was created by kontinaki
Γεια σε ολους.Ειμαι σχετικα νεος στο φορουμ και θα ηθελα να μαθω αν το site διοργανωνει επισημα online πρωταθληματα μεταξυ μελων..Αν κατι τετοιο δεν γινετε ακομη θα ημουν προθυμος να συμμετασχω η ακομα να το διοργανωσω(!).Ευχαριστω

Jesus was a shaman - He came back from the dead, he could walk on water, he could cure the diseased.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Sep 2008 21:45 #47434 by Χρήστος Αρχοντάκης
Φιλε αν θες να διοργανωσεις τουρνουα μιλα με τον Μανο,τον αρχισυντακτη του site.
Παλια τα τουρνουα φμ τα διοργανωνε ο MikeRibo,αλλα τωρα; δεν διοργανωνει απο οτι ξερω.

More
25 Sep 2008 23:18 #47437 by kontinaki
Replied by kontinaki on topic FM online
Δεν θελω να διοργανωσω βασικα....Δεν εχω και την δυνατοτητα νομιζω.Μετα χαρας θα ηθελα τον μικεριμπο να διοργανωσει.!

Jesus was a shaman - He came back from the dead, he could walk on water, he could cure the diseased.

More
26 Sep 2008 15:40 #47446 by Μάνος Γρυπάρης
Μόλις έρθει το Football Manager 2009, υπολόγιζε 2 εβδομάδες μετά ότι θα ξεκινήσουμε και τα τουρνουά.
Θα ανοιχτεί topic στο forum "Sports/Τουρνουά" οπότε εδώ που το άνοιξες είναι λίγο άκυρο.

Μεταφέρεται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)