Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τουρνουά Football Manager 2012

More
15 Nov 2011 15:26 #101424 by Μάνος Γρυπάρης
Οι ομάδες έγιναν Update.
Για το θέμα της Database (φαντάζομαι ήδη θα την έχετε φορτώσει) προτείνω Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία και Ισπανια από Β' Εθνική και πάνω και φόρτωση όλων των Βραζιλιάνων και Αργεντίνων των παιχνιδιού. Ετσι θα εχετε αφθονους παικτες για μεταγραφές.

Όπως και να 'χει αυτά τα συζητάτε στο topic του Τουρνουά

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2011 16:55 #101497 by soka
δεν θα μπορεσω να παιξω σημερα και για εναν μηνα...μπορειτε να παρετε την ομαδα που εχω αυτη τη στιγμη (ΑΕΚ) κ οταν επανελθω θα διαλεξω οποια ελευθερη βρω

More
21 Nov 2011 15:25 #101692 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Λοιπον!Μετά απο αρκετές μέρες,θα ήθελα να επισημάνω κάποια πράγματα οσον αφορα το τουρνουα.Καταρχην όσοι εχουν δηλώσει και δεν πάτησαν το "ποδι" τους εχουν διαγραφει.Σχετικη ενημερωση για το ποιοι θα δοθει ή απο εμένα με pm ή απο τον Βασιλη.Δευτερον θα ηθελα να ενημερωσω για οποιον δε γνωριζει οτι πρεπει να εχει τα παρακατω settings:

1.Βαζουμε τον assistant manager να παιζει τα φιλικα και να κανει τις δηλωσεις στις συνεντεύξεις.

2.Πατάμε όλοι continue οταν εχουμε τελειωσει ουτως ωστε να πηγαινει πιο γρηγορα το game.

3.ΔΕΝ παταμε browse κατα τη διαρκεια που προχωραει το game γιατι "κρεμαμε" τους υπολοιπους που περιμενουν να περασουν στην επόμενη μερα.

4.Οταν ξεκινησει το πρωτο επισημο ματς βαζουμε τη ταχυτητα του game 2 κλικ αριστερα απο το τελος για να πηγαινει πιο γρηγορα το ματς και να μη κανουμε 3 ματς καθε Πεμπτη ,αλλα περισσοτερα.

Οτιδηποτε αλλο θυμηθω θα επανελθω.Αν ξεχασα κατι συμπληρωστε με.

@Manos έχουμε εγκαταστησει το hamachi και παμε πολυ καλυτερα απο πλευρας σταθερότητας γραμμής!

More
21 Nov 2011 16:38 #101698 by Μάνος Γρυπάρης
Ο MikeRibo10 αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό και ο DexterHol την ΑΕΚ, αν συμφωνούν φυσικά.

Οι πρώτες ομάδες είναι ελεύθερες οπότε μπορείτε όσοι θέλετε να κάνετε δήλωση. Θα ληφθεί υπόψη σειρά προτεραιότητας με βάση τους παλιότερους συμμετέχοντες.

Ανέβηκαν και τα στοιχεία για το Hamachi στο 1ο post.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Nov 2011 22:27 #101760 by sprk

Manos wrote: Ο MikeRibo10 αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό και ο DexterHol την ΑΕΚ, αν συμφωνούν φυσικά.

Οι πρώτες ομάδες είναι ελεύθερες οπότε μπορείτε όσοι θέλετε να κάνετε δήλωση. Θα ληφθεί υπόψη σειρά προτεραιότητας με βάση τους παλιότερους συμμετέχοντες.

Ανέβηκαν και τα στοιχεία για το Hamachi στο 1ο post.

Μάνο, απο την περασμένη Πέμπτη εγώ εχω παρει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ .

More
24 Nov 2011 18:33 #101826 by DexterHol
Καταρχάς Κώστα sorry που δεν ανέβασα το post με τις οδηγίες που σου είπα, ξεχάστηκα, αλλά όπως είδα το ανέβασες εσύ μια χαρά. Μάνο με την ομάδα είμαι ΟΚ με τον Πανιώνιο, ας αναλάβει την ΑΕΚ ο επόμενος στην σειρά.
Τώρα, Κώστα, σήμερα έχω ένα επαγγελματικό ραντεβού και δε θα μπορέσω να είμαι το βράδυ. Θα σου στείλω τώρα ένα PM εδώ και ένα mail με το link να κατεβάσεις το save ούτως ώστε να είσαι εσύ host, και θα είμαι online μέχρι τις 8μιση, μπορεί και μέχρι τις 9, για ότι με χρειαστείς...

More
24 Nov 2011 23:22 #101850 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Κανενα προβλημα Βασιλη!Εγω ευχαριστω για τις οδηγιες.Για σημερα ειμαστε παρωντες οι Xanthiotis, sprk,antonogiodimis ,thodoris90.O DexterHol ειναι δικαιολογημενος γιατι ενημερωσε οτι δεν θα μπορεσει να ειναι παρων σημερα.

More
25 Nov 2011 00:22 #101851 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ

XANTHIOTIS wrote: Λοιπον!Μετά απο αρκετές μέρες,θα ήθελα να επισημάνω κάποια πράγματα οσον αφορα το τουρνουα.Καταρχην όσοι εχουν δηλώσει και δεν πάτησαν το "ποδι" τους εχουν διαγραφει.Σχετικη ενημερωση για το ποιοι θα δοθει ή απο εμένα με pm ή απο τον Βασιλη.Δευτερον θα ηθελα να ενημερωσω για οποιον δε γνωριζει οτι πρεπει να εχει τα παρακατω settings:

1.Βαζουμε τον assistant manager να παιζει τα φιλικα και να κανει τις δηλωσεις στις συνεντεύξεις.

2.Πατάμε όλοι continue οταν εχουμε τελειωσει ουτως ωστε να πηγαινει πιο γρηγορα το game.

3.ΔΕΝ παταμε browse κατα τη διαρκεια που προχωραει το game γιατι "κρεμαμε" τους υπολοιπους που περιμενουν να περασουν στην επόμενη μερα.

4.Οταν ξεκινησει το πρωτο επισημο ματς βαζουμε τη ταχυτητα του game 2 κλικ αριστερα απο το τελος για να πηγαινει πιο γρηγορα το ματς και να μη κανουμε 3 ματς καθε Πεμπτη ,αλλα περισσοτερα.

Να συμπληρώσω οτι θα πρέπει ΟΛΟΙ να επιλέξουμε να μην υπαρχουν replay στα γκολ οπως επισης θα τικαρουμε την επιλογη να βλεπουμε μονο τις σημαντικες φασεις,οποιος χρειαστει βοηθεια σε περιπτωση που δε το βρει εδω ειμαστε καθε Πεμπτη!

More
25 Nov 2011 01:04 #101852 by dennis marko
Εγω παιδια δεν θελω να τσακωθω αλλα την πρωτη μερα ετρεξα για να προλαβω να παιξω με το που τελειωσα την σχολη (Ν.Σμυρνη) , στο τσακ πηγα στο σπιτι δεν ειναι και διπλα η σχολη μου πρεπει να αλλαζω δυο μετρο λεωφορειο και τρα. Δικαιολογημενα τα λαθη της πρωτης μερας δεν λεω . Αλλα εκνευριστικα που δεν προλαβαινα να κανω τιποτα ολη την ωρα continue παταγατε. Τωρα αμα το θεωρειτε ορθο να δωσετε τον ΠΑΟ που ημουν ο δευτερος κατα σειρα που τον επελεξε τι να πω . Το σιγουρο ειναι πως θα συνεχιζω να παιζω μανατζερ ειτε online ειτε offline !

More
25 Nov 2011 16:11 #101862 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Στο πρωτο post θα δεις οτι ειναι καθορισμενο ανα 30" να κανει force continue.Και ειναι απαραιτητο να γινετε για να μη περιμενουμε τον χ ή τον ψ να πατησει continue.Οσον αφορα το θεμα της ομαδας ,δηλωσες συμμετοχη και αν δε κανω λαθος εκτος απο τη πρωτη μερα δεν ξαναηρθες,ουτε στις 17/11 ουτε χθες.Εδω συμμετεχουμε για τη διασκεδαση μας και οχι για να τρωγομαστε.