Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
31 Dec 2015 02:51 #174459 by Βασιλης Γαλανος
Εγω οταν ειδα την ταινια οταν βγηκε(αν και εχω πει ολη την αποψη μου στο ειδικο topic που ειχε ανοιξει για την κριτικη στην ταινια),δεν με χαλασε ο κακος της υποθεσης.Ναι οταν εβγαλε την μασκα του γελαγε το μισο cinema,αλλα αυτο ακριβως ηθελε να σου παρουσιασει η ταινια.Ενα αναποφασιστο παιδι,που ειχε ως ινδαλμα του τον Darth Vader,που προσπαθουσε να εντυπωσιασει τον αφεντη του με την καθε ευκαιρια,τον οποιο γενικα δεν τον ειχαν και σε τρομερη εκτιμηση οι συν-κακοι του.Οταν βεβαια εκανε-ξερετε τι οσοι ειδατε την ταινια-πανω στην γεφυρα εκει περασε εμφανως σε αλλο επιπεδο.
Οσο για το ονομα,ποτε δεν το σκεφτηκα σαν lame,γιατι παντα ειχα στον νου μου το αγγλικο.Φαντασου να λεγανε στα αγγλικα "The awakening of the force".Ποιο badass ακουγεται το original :P

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Dec 2015 03:06 #174461 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Όχι εγώ μιλάω αποκλειστικά για την Ελληνική μετάφραση. 'Η Δύναμη Ξυπνάει". Okay. Να κάνω καφεδάκι;;;;;;
Mόνο σε εμένα φαίνεται χάλια;;

More
31 Dec 2015 17:47 #174507 by Aνέστης Αδαμίδης
Χθες το βράδυ είδα την ταινία Punisher: War Zone. Οφείλω να ομολογήσω ότι ως ταινία ήταν αρκετά καλή, αλλά ως απεικόνιση του χαρακτήρα και των περιπετειών του, θεωρώ ότι ήταν μέτρια προς τα κάτω.

More
06 Jan 2016 00:46 #174833 by Aνέστης Αδαμίδης
Να προσθέσω ότι μετά την ανωτέρω ταινία είδα τα: Ant-Man, The Martian, Heavenly Swrod & Star Wars: The Force Awakens 3D

More
06 Jan 2016 01:23 - 06 Jan 2016 02:33 #174837 by Blood Prince

TheRedWood wrote: Εγώ είδα χθες το Star Wars Episode VII: The Force Awakens... Την περίμενα καλύτερη την ταίνια... Είναι λες και κάναν remake την original τριλογία, με ελάχιστες εξαιρέσεις σε κάποια σημεία. Σε γενικές γραμμές ήταν καλή, ο J.J. Abrams επικεντρώθηκε στην εμπορικότητα και στη δράση της ταινίας, λίγο στη νοσταλγία των fans(και όχι όσων πήγαν να τη δουν χωρίς να έχουν ιδέα, και πιστέψτε με ήταν πολλοι) αλλά σχεδόν καθόλου στην ανάπτυξη των χαρακτήρων των πρωταγώνιστων και του lore. Δε λέω τίποτα άλλο για όσους δεν την έχουν δει..

Σκέφτομαι να δω την Star Wars στον κινηματογράφο την παρασκευή αλλά δεν έχω τον ίδιο ενθουσιασμό που είχα με την Hunger Games.Πριν χρόνια είχα δει τριλογία star wars στον κινηματογράφο αλλά πλέον δεν με ενθουσιάζει τόσο.Αν την δω μπορεί να μου αρέσει.

edit:Θα την δω αύριο,γιατί νομίζω εδώ στην Σπάρτη που μένω την δείχνει τελευταία μέρα αύριο ο κινηματογράφος,θα μπορούσα και σήμερα αλλά δεν πειράζει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 Jan 2016 02:33 by Blood Prince.

More
06 Jan 2016 02:03 #174845 by 001
Angst (του Μανουσάκη, aka «ο Φόβος», όχι η αυστριακή).

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
06 Jan 2016 02:17 - 06 Jan 2016 02:19 #174846 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

TheReaper wrote: Να προσθέσω ότι μετά την ανωτέρω ταινία είδα τα: Ant-Man, The Martian, Heavenly Swrod & Star Wars: The Force Awakens 3D

Έλεγε τίποτα το Star Wars 3D ? Εγώ είδα το Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Μου άρεσε αν και δεν ειμαι φαν των αισθηματικορομαντικών.

Prince of Persia 30 wrote: Σκέφτομαι να δω την Star Wars στον κινηματογράφο την παρασκευή αλλά δεν έχω τον ίδιο ενθουσιασμό που είχα με την Hunger Games.Πριν χρόνια είχα δει τριλογία star wars στον κινηματογράφο αλλά πλέον δεν με ενθουσιάζει τόσο.Αν την δω μπορεί να μου αρέσει.

Εμένα μου άρεσε. Αν σου αρέσει το σύμπαν του Star Wars και οι ταινίες δράσης, θα σου αρέσει και το Episode 7.
Last edit: 06 Jan 2016 02:19 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
06 Jan 2016 08:01 #174850 by Anastasios Seitaridis
Ε χω δει διάφορα λόγω της... κλεισούρας του, χειμώνα να το πείς, αφραγκία να το πείς :Ρ Τελευταία είδα το "The Martian" (Ο Αρειανός;;) Δεν ξερω τον Ελληνικό μεγίστως αποδιδόμενο, όπως πάντα (Η επιβίωση) :ΡΡΡ Πάντως μου άρεσε, προσωπικά μου γέμισε το κενό αναφορικά με επιβίωση σε ξένο πλανήτη, περιμένω και άλλους πλανήτες, η δορυφόρους... πχ αυτον τον δορυφόρο του Δία νομίζω που κατω απο ενα στρώμα παγωμένου Υδρογονου-κάτι μπορεί να κρύβεται ενας ωκεανός. Το 3156 λοιπόν, η 3η αποστολή........ κλπκλπ και πάλιν ο Matt Daemon κλπκλπ... μιααα χαρα θα είναι :Ρ

Βαθμ: 6.6 απο μένα.

Warning: Spoiler!

..:: taSSOS SeitaRiDiS::..
Όταν η καρδιά θρηνεί γι'αυτό που'χει χάσει, το πνεύμα γελά γι'αυτό που έχει βρει.  Γνωμικό Σούφι
..:: a1268ο3ο/5ο ΒliZZard :D ::.. Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο

More
06 Jan 2016 11:22 #174857 by Μάρκος Ασκανιάν

Androphonix wrote: Είδα το crimson peak του del torro. Αρκετά ατμοσφαιρικό, με καλές ερμηνείες (πρωταγωνιστεί ο "Bobby" από Supernatural!) . Πιστεύω ότι έχει μια εσάνς από castelvania το σκηνικό στο σπίτι (υπάρχει και η φάση με την κοπέλα που παίζει πιάνο). Όχι κορυφαίο αλλά από τα θρίλερ που βλέπεται μια χαρά και κρατάει το ενδιαφέρον. 7/10 θα του έβαζα.

Δεν ήταν άσχημο αλλά είχα προβλέψει στο 20λεπτο τι πρόκειται να συμβεί. Πολύ ωραία σκηνοθεσία πάντως.

Adododo!!!

More
06 Jan 2016 11:59 #174859 by George Vamvakidis
Star Wars The Force Awakens.
Ζ του Κώστα Γαβρά.
Και για μια ακόμα φορά All The President's man.