Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Topic

More
24 May 2007 13:43 #32074 by penny
Replied by penny on topic Metal Topic
A

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2007 15:00 #32081 by Νικολής Ασημάκης

tiamat\ wrote: προτείνω μελάσα και πούπουλα στον κ.Παναγιώτη από δω, μήπως και συμμορφωθεί!! :cool:

Πίσσα δεν κάνει;

More
24 May 2007 22:08 #32106 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Αρκετά καλό μου φάνηκε το τραγούδι των Nightwish, αλλά άμα δεν ακούσω κάτι ολόκληρο, δεν μπορώ να πω γνώμη για την καινούρια..

Κάτι πάντως δεν μου κολλάει, ίσως επειδή τους είχα συνηθίσει με την Tarja..

More
24 May 2007 22:56 #32112 by penny
Replied by penny on topic Metal Topic

Nikolis\ wrote:

tiamat\ wrote: προτείνω μελάσα και πούπουλα στον κ.Παναγιώτη από δω, μήπως και συμμορφωθεί!! :cool:

Πίσσα δεν κάνει;

More
25 May 2007 11:14 #32132 by Νικολής Ασημάκης
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!!! ΟΙ NIGHTWISH ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ!!!! Την λένε Anette και είναι απο τη Σουηδία. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

More
25 May 2007 16:07 #32152 by Nikos
Replied by Nikos on topic Metal Topic
Σημερα κυκλοφορει το νεο των Scorpions "Humanity Hour 1"

More
25 May 2007 16:36 #32153 by Γιώργος
Replied by Γιώργος on topic Metal Topic

darkleader\ wrote: Yparxoun kai oi Machine Men... oi Machine Head einai alloi kai vevaiws pio gnwstoi... egw sas lew gia machine men... psakste

Είπα και εγώ να μπω μια φόρα τώρα μες στις εξετάσεις και βρήκα επιτέλους άνθρωπο που του αρέσουν Machine Men...Λίγα λόγια τώρα γι'αυτούς:
5μελής μπάντα από τη Φινλανδία όλοι τους γύρω στα 20-22...Βαθιά επηρεασμένοι από Bruce(εξού και το όνομα),πριν κανά μήνα περίπου βγάλανε νέο CD με τίτλο Circus of Fools...Είναι το 3ο στη δισκογραφία τους.Το στυλ τους τώρα είναι βαθιά επηρεασμένο από Maiden με πολλές επιρροές από Power Metal.Τέλος ο τραγουδίστης έχει φωνή ίδια με αυτή του Bruce και αυτό τους κάνει ακόμα πιο δυνατούς...(Αυτό τουλάχιστον τράβηξε εμένα)Όσοι θέλετε παντως ψάξτε youtube και δε θα χάσετε.

More
27 May 2007 17:12 #32272 by Χαρης
Replied by Χαρης on topic Metal Topic
metallica ruleesssss.............. paidia oloi 3 iouliou malakasa.....

More
30 May 2007 15:09 #32516 by Γιώργος
Replied by Γιώργος on topic Metal Topic

harris_13\ wrote: metallica ruleesssss.............. paidia oloi 3 iouliou malakasa.....

Έλεος πια με τους Metallica!!!Είπαμε ρε παιδιά...Και εγώ Metallica ακούω αυτή τη στιγμή αλλά όχι και τέτοια πόρωση για ένα σύγκρότημα που ουσιαστικά πέθανε τη στιγμή που πέθανε ο Burton...Και μην ακούσω σχόλια περί του "Και μετά έβγαλαν και άλλα καλά" κλπ...Ένα συγκρότημα το ξεχωρίζεις από τη διάρκειά του και την επαναστατικότητα στο χώρο του...Μετά το '88 τι επαναστατικό έκανε???Έφερε καμιά αλλαγή στο χώρο???Κι επαναλαμβάνω κι εμένα με τρελλαίνουν τα πρώτα 4 CD αλλά ως εκεί...Άρα δεν μπορώ να πω ότι με τρελλαίνουν οι Metallica γενικώς γιατί θέλουμε δε θέλουμε Metallica είναι και το Load/Reload, St. Anger κλπ...

More
30 May 2007 18:01 #32535 by Σωκράτης
Replied by Σωκράτης on topic Metal Topic
Συμφωνω με τον Γιώργο,
Δν μου φαίνεται μεγάλο γεγονος το ότι θα έρθουν οι Metallica,αλλα το ότι θα έρθει ο iommi μαζι με τον Dio!