Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Animated σειρά Duke Nukem

More
23 Jun 2025 12:24 #289461 by Βαγγέλης Κορμέντζας
Ο Adi Shankar, παραγωγός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του Χόλιγουντ, απέκτησε τα δικαιώματα του Duke Nukem.Ο Shankar, γνωστός για τις σειρές κινουμένων σχεδίων, Castlevania και Devil May Cry, στο Netflix, δήλωσε στο Esquire ότι έχει βιντεοπαιχνίδια που βρίσκονται σε παραγωγή και πως έχει δεχτεί προτάσεις για διάφορα IPs και εταιρείες που θέλουν να συνεργαστούν μαζί του. Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως έρχεται και συνέχεια στη σειρά Devil May Cry. Μεταξύ αυτών, βρίσκεται και το Duke Nukem, χωρίς ωστόσο τα δικαιώματα του βιντεοπαιχνιδιού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jun 2025 13:00 #289463 by Νίκος Γεωργόπουλος
Ο χολιγουντιανός παραγωγός Adi Shankar εξαγόρασε τα δικαιώματα του Duke Nukem

Ο Adi Shankar, παραγωγός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του Χόλιγουντ, απέκτησε τα δικαιώματα του Duke Nukem.

Ο Shankar, γνωστός για τις σειρές κινουμένων σχεδίων, Castlevania και Devil May Cry, στο Netflix, δήλωσε στο Esquire ότι έχει βιντεοπαιχνίδια που βρίσκονται σε παραγωγή και πως έχει δεχτεί προτάσεις για διάφορα IPs και εταιρείες που θέλουν να συνεργαστούν μαζί του. Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως έρχεται και συνέχεια στη σειρά Devil May Cry. Μεταξύ αυτών, βρίσκεται και το Duke Nukem, χωρίς ωστόσο τα δικαιώματα του βιντεοπαιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε: “ Έχω βιντεοπαιχνίδια που βρίσκονται σε παραγωγή. Προφανώς και ακόμα περισσότερο Devil May Cry. Δέχομαι προτάσεις για διάφορα Ips και από εταιρείες που θέλουν να συνεργαστούν μαζί μου. Αγόρασα τα δικαιώματα του Duke Nukem. Όχι τα δικαιώματα για βιντεοπαιχνίδι, αλλά τα αγόρασα από την Gearbox. Είναι ένα μεσαίο δάχτυλο σε όλους. Όταν το Duke Nukem έγινε τεράστια επιτυχία, μια ομάδα ανθρώπων προσπάθησε να το μετατρέψει σε brand, ενώ στην ουσία είναι απλώς ένα μεσαίο δάχτυλο. Το Duke Nukem δεν μπορεί να φτιαχτεί από μια εταιρεία, γιατί τη στιγμή που μια εταιρεία τον αναλάβει, δεν είναι πια το Duke Nukem. Δεν σκοπεύω να αφήσω κανέναν να μου πει τι να κάνω σ’ αυτό το έργο.”

Αναφορικά με τη σειρά Devil May Cry, ο Shankar είπε: “Η πρώτη σεζόν, έπρεπε να λειτουργήσει σαν ένα ναρκωτικό για το ξεκίνημα, όμως στη δεύτερη σεζόν η αφήγηση θα στραφεί αλλού. Η δεύτερη σεζόν θα είναι διαφορετική, τόσο σε ύφος όσο και στον τόνο της, σε σχέση με την πρώτη. Ο Virgil είναι ένας μεγάλος, πολύ σημαντικός χαρακτήρας. Ουσιαστικά, είναι μια νέα σειρά. Έχω στόχους. Θέλω να ξεπεράσω το Arcane σε θεαματικότητα. Το Arcane είναι ο Joker που καίει λεφτά, και είναι υπέροχο. Με τη δεύτερη σεζόν του Devil May Cry, θέλω να το ξεπεράσω αυτό. Να εμφανιστώ σε μια μάχη με άρματα και με μια νερόμπομπα και να καταστρέψω το άρμα. Γιατί αυτό είναι ωραίο.”

Η Capcom, γιορτάζοντας τον τελευταίο στόχο πωλήσεων του Devil May Cry, δήλωσε ότι η anime σειρά δέχτηκε θερμή αποδοχή από το κοινό και έχει ήδη ξεπεράσει τις 5,3 εκατομμύρια προβολές, ενώ έχει ανανεωθεί και για μια δεύτερη σεζόν. Πέρα από τον Johnny Yong Bosch στον ρόλο του Dante, η πρώτη σεζόν περιλάμβανε και τον θρυλικό voice actor του Batman, Kevin Conroy, στον ρόλο του VP Baines.

Please Log in or Create an account to join the conversation.