Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι ακούτε αυτή την στιγμή;

More
15 Mar 2016 13:17 #178019 by Αρίστος Αθανασιάδης
Ένα άλλο ωραίο,παλιό,χαλαρωτικό και ερωτικό σε ξένο είναι αυτό

:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Mar 2016 15:10 - 15 Mar 2016 15:14 #178022 by Blood Prince

MusicGamer26 wrote: Ένα άλλο ωραίο,παλιό,χαλαρωτικό και ερωτικό σε ξένο είναι αυτό

Warning: Spoiler!

Evanescence άκουγα και εγώ αλλά όσον αφορά τα ερωτικά που λες,μπορεί να μην είναι τόσο ερωτικά όσο φαίνονται,ειδικά αρκετά ξένα,δεν μιλάω για το συγκεκριμένο,ο καθένας τους στίχους τους αντιλαμβάνεται όπως θέλει,εσύ ας πούμε μπορεί να σκέφτεσαι κάποια γκόμενα και να το βλέπεις ερωτικό..ο άλλος να σκέφτεται κάποια επιθυμία,πόθο κ.λ.π και οι στίχοι απλά να έχουν αλληγορική σημασία..δεν αντιμετωπίζουμε όλοι τα τραγούδια με τον ίδιο τρόπο όσο και αν δίνουν τέτοια εντύπωση οι στίχοι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 15 Mar 2016 15:14 by Blood Prince.

More
More
More
16 Mar 2016 12:21 - 16 Mar 2016 12:28 #178078 by Αρίστος Αθανασιάδης

Prince of Persia 30 wrote:

MusicGamer26 wrote: Ένα άλλο ωραίο,παλιό,χαλαρωτικό και ερωτικό σε ξένο είναι αυτό

Δεν διαφωνώ με αυτό που λες ίσα ίσα συμφωνώ απολύτως και έπεσες μέσα στο παράδειγμα που λες .... :P
Τώρα πιστεύω και αυτό είναι καλό ;) για εμένα τουλάχιστον

Last edit: 16 Mar 2016 12:28 by Αρίστος Αθανασιάδης.

More
16 Mar 2016 12:41 - 16 Mar 2016 12:51 #178080 by Blood Prince
Ωραία κοπελιά η Ellie Goulding,αλλά μου θυμίζει την περιφερειάρχη αττικής... :lol:

Θα βάλω ένα από Lacuna Coil ;)

Τα σπάει και αυτό...Cristina Scabbia λέμε... :blush: :blush: :blush:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 16 Mar 2016 12:51 by Blood Prince.

More
16 Mar 2016 13:07 - 16 Mar 2016 13:09 #178082 by Αρίστος Αθανασιάδης
λοιπόν προσωπικά επειδή πολύ στα ερωτικά πέσαμε και ( νομίζω εγώ το ξεκίνησα ) σπάω τον ρυθμό και βάζω αυτό
B) B) να ανεβαίνουμε λίγο :cheer:

B) B)
Last edit: 16 Mar 2016 13:09 by Αρίστος Αθανασιάδης.

More
16 Mar 2016 13:11 - 16 Mar 2016 13:16 #178083 by Blood Prince
Και εγώ έβαλα ερωτικά από DHT αλλά δεν βάζω τραγούδια με βάση αν είναι ερωτικά..ας πούμε στα πιο πάνω που πόσταρα δεν ξέρω καν στίχους..

Με την ευκαιρία θα ποστάρω και άλλο από Lacuna Coil :evil:

Εγώ το ξεκίνησα με το DHT-Someone αλλά όπως είπα δεν κοιτάω το ερωτικό αλλά τον ήχο πάνω από όλα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 16 Mar 2016 13:16 by Blood Prince.

More
16 Mar 2016 19:36 #178117 by Κατερίνα Μαρίνου
Δεν μπορω την φωνη της Κριστινα, χαλαει ολη την ατμοσφαιρα των Lacuna Coil. ;)