Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι ακούτε αυτή την στιγμή;

More
02 Jan 2016 19:49 #174629 by Kάτια Στασινοπούλου
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
More
02 Jan 2016 22:30 #174641 by Κατερίνα Μαρίνου
Αχ Tarja εφυγες και εφερες την καταστροφη, ευτυχως που και η Floor Jansen κραταει ψηλα το ονομα των Nightwish.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Georgios Manolis

More
02 Jan 2016 23:34 - 02 Jan 2016 23:38 #174642 by Blood Prince

Mystique wrote: Αχ Tarja εφυγες και εφερες την καταστροφη, ευτυχως που και η Floor Jansen κραταει ψηλα το ονομα των Nightwish.

Warning: Spoiler!

Και εγώ είχα ξετρελαθεί με αυτό το συγκρότημα.Ειδικά το τραγούδι που παρέθεσες τα σπάει,όπως και το Nemo,Wish i had an angel,Sleeping Sun κ.λ.π.Πάντως η Anette από εμφάνιση πιστεύω είναι πιο όμορφη από τις άλλες δύο. :P

Να ποστάρω και εγώ ένα στο κλίμα..

Serenity-Wings of Madness

Και με την ευκαιρία,ένα που άκουσα πρόσφατα και μου αρέσει,..αντίστοιχο με το Stan του Eminem αν και είναι κάπως καλύτερο αυτό του Eminem.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Jan 2016 23:38 by Blood Prince.

More
03 Jan 2016 02:30 #174649 by Kosmas Mosialos

More
More
03 Jan 2016 11:04 #174654 by Georgios Manolis

Mystique wrote: Αχ Tarja εφυγες και εφερες την καταστροφη, ευτυχως που και η Floor Jansen κραταει ψηλα το ονομα των Nightwish.

Φωνάρα απο τις λίγες κρίμα όντως!

Και το δικό μου αγαπημένο. :)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
03 Jan 2016 14:10 - 03 Jan 2016 14:46 #174659 by Blood Prince

Τώρα τελευταία πάντως εμφανισιακά η Tarja δεν μου αρέσει σχεδόν καθόλου,σε διάφορα music video είναι κάπως καλύτερη.
Αλλά και για την φωνή της δεν πιστεύω πως είναι και από τις λίγες,καθώς η Floor Jansen την αντικατέστησε επάξια,όπως και άλλες τραγουδίστριες σε αυτό το στύλ βλέπε Sharon del Adel και η Simone Simons απο epica έχουν ίσως καλύτερη φωνή και καλύτερη εμφάνιση..ντάξξξ η Anette Olzon ήταν περισσότερο pop και είχε μόνο εμφάνιση(αν και ούτε αυτή με ξετρελαίνει,αλλά σε κάποια live ήταν καλύτερη από τις άλλες δύο) ,τα σπάει το Amaranth απο τα τραγούδια της και το Bye Bye Beautiful.

Εδώ μιλάμε τα σπάει η Anette.

Και ένα από Epica

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 03 Jan 2016 14:46 by Blood Prince.