Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι ακούτε αυτή την στιγμή;

More
09 Feb 2017 11:37 #193606 by Angel

Shikabane_Hime7 wrote: Τελευταίο για σήμερα. Άλλοι θεοί αυτοί. EXCALIBUR!

Ε δες τι έκανες πρωί πρωί!Καλημέρα

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2017 14:16 #193612 by Βασιλης Γαλανος
Μιας και βλεπω οτι υπαρχει ορεξη να συνεχιστει αυτο το κλιμα των τελευταιων ημερων,ποιος ειμαι εγω να το χαλασω?
Να και η δικη μου καλημερα ;)

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
09 Feb 2017 16:02 #193613 by Blood Prince

An arrow in the knee wrote: Μιας και βλεπω οτι υπαρχει ορεξη να συνεχιστει αυτο το κλιμα των τελευταιων ημερων,ποιος ειμαι εγω να το χαλασω?
Να και η δικη μου καλημερα ;)

Δεν ξέρω για ποιο κλίμα τελευταίων ημερών λες αλλά αφού βλέπω πως απο χθες πολλά μέλη ανάμεσα στα οποία και ο φίλος Παναγιώτης Πολυδεύκης αλλά και ο Divine Raiden έχετε δείξει το μεγάλο σας ενδιαφέρον για το Power Metal θα ποστάρω και εγώ το αγαπημένο μου τραγούδι των Blind Guardian.

Κόλλημα απο παλιά,είμαι 31 χρονών και το άκουγα απο τα 22 !

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
10 Feb 2017 02:54 - 10 Feb 2017 02:55 #193628 by Βασιλης Γαλανος

Blood Prince wrote:
Δεν ξέρω για ποιο κλίμα τελευταίων ημερών λες

Απλως αναφερομουν στον συχνο και εντονο μεταλ χαρακτηρα του topic τις τελευταιες 2-3 μερες.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 10 Feb 2017 02:55 by Βασιλης Γαλανος.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Αγγελική Γοργορίνη

More
10 Feb 2017 10:06 - 10 Feb 2017 10:09 #193638 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ένα old school και από τα αγαπημένα μου. Το βίντεο κλιπ είναι τόσο τραγικό που είναι επική καλτίλα!
Last edit: 10 Feb 2017 10:09 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
10 Feb 2017 13:36 #193646 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Ένα old school και από τα αγαπημένα μου. Το βίντεο κλιπ είναι τόσο τραγικό που είναι επική καλτίλα!

Τραγικό όντως,αλλά το τραγούδι κορυφή.Το'χα λιώσει παλιότερα.

Ας ποστάρω ένα αγαπημένο μου τραγούδι απο τους Slipknot xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
11 Feb 2017 00:16 #193678 by Αγγελική Γοργορίνη
Αλλαγή κλίματος, σόρρυ παιδιά. :lol: Τα λόγια περιττά μπροστά σ' αυτό το cover. Όσοι δεν την ξέρετε την κοπέλα, να την τσεκάρετε οπωσδήποτε, κάνει πανέμορφα covers.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
11 Feb 2017 00:31 #193681 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Αλλαγή κλίματος, σόρρυ παιδιά. :lol: Τα λόγια περιττά μπροστά σ' αυτό το cover. Όσοι δεν την ξέρετε την κοπέλα, να την τσεκάρετε οπωσδήποτε, κάνει πανέμορφα covers.

Την ήξερα ήδη αλλά εμφανισιακά δεν μου πολυαρέσει.

Αυτό φοβερό για μένα .

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
11 Feb 2017 00:34 #193682 by Αγγελική Γοργορίνη

Blood Prince wrote:

Dovahkiin wrote: Αλλαγή κλίματος, σόρρυ παιδιά. :lol: Τα λόγια περιττά μπροστά σ' αυτό το cover. Όσοι δεν την ξέρετε την κοπέλα, να την τσεκάρετε οπωσδήποτε, κάνει πανέμορφα covers.

Αυτό φοβερό για μένα .

Χαχαχα δεν το ανέβασα για να προμοτάρω τα κάλλη της. :lol: Απλά είναι φοβερή σ' αυτό που κάνει.

Ωραίο το κομμάτι που ανέβασες, ταιριάζει και με το βίντεο από Vikings. Ειδικά για όσους έχουμε δει όλη την τέταρτη σεζόν, είναι συγκινητικό...

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
11 Feb 2017 00:45 #193684 by Blood Prince

Dovahkiin wrote:

Blood Prince wrote:

Αυτό φοβερό για μένα .

https://www..com/watch?v=K9y3WaWOw5s

Χαχαχα δεν το ανέβασα για να προμοτάρω τα κάλλη της. :lol: Απλά είναι φοβερή σ' αυτό που κάνει.

Ωραίο το κομμάτι που ανέβασες, ταιριάζει και με το βίντεο από Vikings. Ειδικά για όσους έχουμε δει όλη την τέταρτη σεζόν, είναι συγκινητικό...

Ναι όντως αρκετά συγκινητικό.Εγώ ακόμα στην δεύτερη οπότε αποτελεί και spoiler. :lol:

Ας βάλω ένα απο Beyond the Black.Νομίζω είναι πρόσφατο.

[IMG

Peter Baylish