Blood Prince wrote:
Dovahkiin wrote: Χμμ αν και σπανίως θα μου αρέσουν τα γυναικεία vocals σε metal κομμάτι, το συγκεκριμένο δεν είναι άσχημο, μάλιστα η μουσική του μου αρέσει πολύ. Ειδικά η αλλαγή στο 3:13 με τον Mark Jansen (αν δεν κάνω λάθος) τα σπάει. 
Αν σου αρέσει η αλλαγή στο 3:13 , σου προτείνω να τσεκάρεις την Alissa White Gluz.Είναι γυναίκα αλλά η φωνή της θυμίζει αντρική καθώς βρίσκεται στον χώρο του Death Metal.
Το music video είναι φοβερό.Δεν είμαι σίγουρος πως σου αρέσει αλλά τσέκαρε το.Αξίζει.
btw Αυτό το live απο τα αγαπημένα μου. 
Ωραίο το κομμάτι με την Alissa, δεν το είχα ακούσει γιατί σταμάτησα στα άλμπουμ τους όταν είχαν ακόμα την Angela Gossow (θεά). Μετά σταμάτησα να παρακολουθώ τους Arch Enemy γιατί είχα ξενερώσει με την καινούρια, τη θυμόμουν απ' τη προηγούμενη μπάντα της που δε μου άρεσε οπότε ήμουν επιφυλακτική. Καλή είναι πάντως, όπως και να 'χει όμως εγώ προτιμώ την Angela
Δυστυχώς το άλλο συγκρότημα που ανέβασες δεν το ξέρω

Συνήθως προτιμώ πιο "βαρύ" ήχο.
“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”