Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι ακούτε αυτή την στιγμή;

More
20 Jun 2016 17:40 #182833 by Blood Prince
Σκέφτηκα να ξαναποστάρω ρώσικο τραγούδι μετά από καιρό.Η κοπελιά τα σπάει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jun 2016 18:40 #182835 by Kostis Chatzopoulos
έπος η μουσική αλλα κ παιχνιδάρα το ίδιο !

More
21 Jun 2016 00:41 #182857 by Blood Prince

mastrogas wrote: έπος η μουσική αλλα κ παιχνιδάρα το ίδιο !

Αυτό που έγραψες,μου κίνησε την περιέργεια.Σε ποιο παιχνίδι αναφέρεσαι ;

btw εγώ τώρα ακούω αυτό το τραγούδι από το συγκρότημα arch enemy.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
21 Jun 2016 17:37 #182874 by Blood Prince
Απο πρόσφατο live της αγαπητής Scabbia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :evil:

[IMG

Peter Baylish

More
More
29 Jun 2016 01:05 #183216 by Βασιλης Γαλανος

Και γενικα ολοι οι δισκοι των Eluveitie ειναι pure gold.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
29 Jun 2016 01:15 #183219 by Antonis Kioseloglou
Ελα να μπαίνουμε σε καλοκαιρινή διάθεση!

Otherview - Ο γύρος του κόσμου

Kings

More
29 Jun 2016 01:25 - 29 Jun 2016 02:49 #183220 by Blood Prince
Απο Eluveitie είχα δει παλιότερα ένα music video που μου άρεσε αρκετά το the call of the mountains αλλά έπαθα πλάκα με την εμφάνιση της τραγουδίστριας σε live...είχε αποκτήσει πολλά κιλά συγκριτικά με το πως την έβλεπα στο music video.

Για άλλη μια φορά θα ποστάρω απο τους Beyond the Black :P

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 29 Jun 2016 02:49 by Blood Prince.

More
29 Jun 2016 02:56 #183223 by Βασιλης Γαλανος
Και εγω το the call of the mountains ειχα δει πρωτο και μετα τους προσεξα.
Το εντυπωσιακο με την Anna(την τραγουδιστρια τους που δυστηχως εχει φυγει πλεον απο την μπαντα)ειναι οτι και για αλλα τραγουδια αλλα κυριως για το the call of the mountains,εχει τραγουδισει σε αλλες γλωσσες και το εχει καταφερει αρτια.
Δηλαδη οταν κατεβασα την δισκογραφια τους,ειδα οτι ο δισκος origins,εχει μεσα 5 διαφορετικες version του the call of the mountains και η τυπισσα τραγουδα με προφορα αρτια.
Απο την αλλη,για αλλα τραγουδια εχει τραγουδισει σε οτι νανε γλωσσες,οπως στο τραγουδι Omnos,στο οποι εχει τραγουδισει σε μια παλια κελτικη διαλεκτο αλλα και παλι η προφορα ειναι αψεγαδιαστη.Πολλοι δεν ενδιαφερονται καν αλλα εμενα δεν ξερω,το προσεξα αμεσως και επειδη εχω ασχοληθει με 3-4 διαφορετικες ξενες γλωσσες,καταλαβενω οτι μπορει να ειναι δυσκολο να πετυχεις προφορα σε ξενικη γλωσσα σε τετοιο σημειο.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
29 Jun 2016 03:22 - 29 Jun 2016 03:30 #183224 by Blood Prince
Και εγώ αυτό είχα παρατηρήσει παλιότερα καθώς είχα τσεκάρει δύο-τρία music video ανάμεσα και αυτό που αναφέρεις πως το call of the mountains το έχει τραγουδήσει στην αγγλική και γερμανική γλώσσα αν θυμάμαι καλά και το Omnos σε μια γλώσσα που δεν μιλιέται καθημερινά και συγκεκριμένα στα αρχαία κέλτικα.Μετά την είδα σε συναυλία αρκετά παχουλή και έπαθα πλάκα αλλά θα πρόκειται για άλλη τραγουδίστρια καθώς όπως ανέφερες η συγκεκριμένη έχει φύγει απο την μπάντα.

Από Eluveitie είχα τσεκάρει και αυτό παλιότερα :

Τώρα θα ποστάρω και ένα τραγούδι απο τους Beyond the Black στο οποίο οι στίχοι μου αρέσουν αρκετά.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 29 Jun 2016 03:30 by Blood Prince.