Το ενδιαφέρον είναι ότι το Studio Ghibli έχει βγάλει και video clip για το κομμάτι On Your Mark! Ναι, δε σας κάνω πλάκα!
Το γέλιο μ' εμένα είναι ότι, όταν ψάχνω παθιασμένα για κάτι, πέφτω επάνω του πάντα μετά από καιρό, όπως, ας πούμε, όταν έψαχνα το The Return to Innocence των enigma και μου το έβαλε ένας φίλος μου να το ακούσω όταν ξεκίνησα να του λέω την ιστορία για να χαλαρώσω, προτού καν του πω ποιό κομμάτι έψαχνα (τότε το είχ' ακούσει μόνο από το διαφημιστικό της Greenpeace).
Έτσι κι εδώ, είχα πάρει τηλέφωνο σε τηλεοπτικούς σταθμούς, ρώτησα αν το είχαν 2-3 videoclub (τότε δεν ήμουν μέλος, άλλωστε, σε πολλά), αλλά τίποτα· αναγνωρίζω κάτι γνωστό στο σχέδιο του Mononoke Hime (Princess Mononoke), αλλά ψάχνω για το ίδιο στο δίκτυο χωρίς να δώσω σημασία. Κάνοντας μιαν αναζήτηση στο Internet, ότι είχα πρωτοβάλει σπίτι μου και είχα, επιτέλους, την άνεση να βλέπω ότι ήθελα, πέφτει στα μάτια μου ο δικτυακός τόπος:
www.nausicaa.net/
και, πιό συγκεκριμένα, η φράση "Valley of Wind," όπου και τα έχασα! Άνοιξα τη σελίδα, και είδα τη Ναυσικά πάνω στο mehve... :heart: