Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Street Fighter 6

09 Dec 2021 04:32 - 21 Feb 2022 13:16 #257971 by Stathis Moose Stathopoulos
 



To επόμενο Street Fighter μάλλον θα ανακοινωθεί το 2022.

Στο τελευταίο developer update του Street Fighter V, η Capcom υπονοεί ότι θα δούμε το επόμενο Street Fighter που μάλλον θα ονομάζεται Street Fighter VI, κάποια στιγμή το 2022.

Ένα μήνυμα στο τέλος του βίντεο λέει "θα επιστρέψουμε με περισσότερα νέα για το μέλλον του Street Fighter". Αν οι φήμες ισχύουν, το επόμενο Street Fighter βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και αρκετό καιρό, ενώ η Capcom συνεχίζει να εμπλουτίζει το Street Fighter V με εποχιακές ενημερώσεις και χαρακτήρες DLC . Ο τελευταίος από αυτούς τους χαρακτήρες, ο Luke, θα κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου.

Ο Takayuki Nakayama, director του Street Fighter V, δήλωσε: "Για εμάς, το Street Fighter V ήταν ένα έργο με σκαμπανεβάσματα, αλλά χάρη στους fans, καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που στοχεύαμε. Εμείς, η ομάδα ανάπτυξης, θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την εμπειρία ως εφαλτήριο για να προχωρήσουμε στο επόμενο έργο".

Ο Shuhei Matsumoto, παραγωγός του Street Fighter, δήλωσε: "Ανυπομονούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες τον επόμενο χρόνο". Όλοι νιώθουν ότι ήρθε επιτέλους η ώρα για ένα νέο Street Fighter. Το Street Fighter V κυκλοφόρησε σχεδόν έξι χρόνια πριν και με όλες τις ενημερώσεις που έχει λάβει στο διάστημα αυτό, είναι εύκολο να ξεχαστεί το γεγονός ότι δέχθηκε έντονη κριτική κατά την κυκλοφορία για την έλλειψη περιεχομένου. Ας ελπίσουμε ότι η Capcom μπορεί να αποφύγει παρόμοιες παγίδες όταν παραδώσει τη συνέχεια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2022 14:00 #261603 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Street Fighter 6
Street Fighter VI




Η Capcom το ανακοίνωσε και επίσημα με τρέιλερ.

Η Capcom ανακοίνωσε και επίσημα το Street Fighter 6, μετά από ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης διάρκειας μιας εβδομάδας, όπου άφηνε υπόνοιες ότι κάτι έρχεται.

Έχουν περάσει έξι χρόνια από την κυκλοφορία του Street Fighter 5 σε PS4 και PC και τώρα επιτέλους έχουμε μια αξιοπρεπή ματιά στη νέα κατεύθυνση που ακολουθεί η σειρά. Αν και η Capcom δεν έχει πει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν τη νέα γενιά Fighting που ετοιμάζει, ένα νέο σύντομο τρέιλερ αποκάλυψε ορισμένες αρχικές πληροφορίες για το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων –τουλάχιστον– ότι θα έχουμε στο ρόστερ τον Ryu και τον Luke του Street Fighter 5.



Εκτός από το τρέιλερ, το οποίο δείχνει ότι η Capcom έχει κάνει το "Hot Ryu" ως προεπιλεγμένο μοντέλο χαρακτήρα για τον δημοφιλή μαχητή, όπως φαίνεται θα έχουμε το πρώτο Street Fighter που θα αναπτυχθεί στην RE Engine . Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι του 2022 για περισσότερες πληροφορίες.

Άραγε το Street Fighter VI θα είναι PlayStation exclusive όπως και το Street Fighter V ή θα κυκλοφορήσει σε περισσότερα format;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2022 00:25 #261756 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Street Fighter 6
Το λογότυπο μοιάζει και με λογότυπο εταιρείας στην Ταϊβάν



Το λογότυπο του Street Fighter 6 μοιάζει επίσης με το παλιό λογότυπο μιας ταϊβανέζικης εταιρείας λιανικής πώλησης
Το λογότυπο του Street Fighter 6 δεν μοιάζει μόνο με clip art 80 δολαρίων, αλλά μοιάζει και με το παλιό λογότυπο μιας εταιρείας από την Ταϊβάν. H Sunfar 3C είναι μια μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών, που πουλάει PCs, περιφερειακά, games και gadgets . Oι fans του Street Fighter 6 συνέκριναν αμέσως το λογότυπο του video game με αυτό της Sunfar 3C και έκαναν αστεία για το πώς το αντέγραψε η Capcom, κάτι που, φυσικά, δεν είναι πιθανό. Mια εικόνα δείχνει τα καταστήματα Sunfar 3C στο Google Maps. Το λογότυπο είναι όντως παρόμοιο, αν και υπάρχουν μικρές διαφορές στο "S" και το "F". Η σύγκριση έφτασε μέχρι και στις τηλεοπτικές ειδήσεις της Ταϊβάν, οι οποίες επεσήμαναν ότι η Sunfar είχε ανανεώσει το λογότυπό της. Το νέο, το οποίο είναι τώρα κολλημένο στα καταστήματα, φαίνεται διαφορετικό. Το αναθεωρημένο λογότυπο κάνει τα πράγματα ελαφρώς λιγότερο δύσκολα όταν το Street Fighter 6 κυκλοφορήσει προς πώληση στην Ταϊβάν.

Το Yahoo! News Taiwan αναφέρει ότι η Sunfar φαίνεται να έχει καλή αίσθηση του χιούμορ για την όλη σύμπτωση, γράφοντας στο Facebook ότι το λογότυπο είναι "87% παρόμοιο" και ζητώντας από όσους θέλουν να αγοράσουν βιντεοπαιχνίδια να "θυμούνται το όνομα Sunfar". Η αλυσίδα επανέφερε μάλιστα το προηγούμενο λογότυπό της στο site της. H Capcom μπορεί να προχωρήσει και να χρησιμοποιήσει το λογότυπο του Street Fighter 6 που έχει ήδη δείξει, αν θέλει να μαρκάρει το επερχόμενο μαχητικό με ένα έμβλημα που όχι μόνο μοιάζει με clip art 80 δολαρίων, αλλά και με ένα λογότυπο που έχει απορριφθεί από μια αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών για χάρη κάποιου καλύτερου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2022 00:08 #262334 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Street Fighter 6
Αναμένεται και για Xbox Series X/S



Το Street Fighter VI δεν θα είναι πλέον console exclusive για την Sony, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει και για Xbox Series X/S. Αυτό προκύπτει από το προφίλ του παιχνιδιού για Xbox Series X format, το οποίο έχει αναρτηθεί στο Metacritic.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 May 2022 20:37 #264584 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Street Fighter 6
Θα αποκαλυφθεί μέσα στην εβδομάδα



Σύμφωνα με τον Jeff Grub, το Street Fighter VI θα αποκαλυφθεί μέσα στην εβδομάδα και συγκεκριμένα στο State of Play στις 2 Ιουνίου, ξημερώματα 3/6 στις 01:00 ώρα Ελλάδας.


And while of course it feels great to get this right -- I seriously wasn't certain. But when I talk out these rumors with you all, I'm never just throwing shit at the wall. I'm not a carnie hustler.

— Jeff Grubb (@JeffGrubb) May 27, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jun 2022 02:29 #264680 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Street Fighter 6
Street Fighter VI: Περίοδος κυκλοφορίας




Ανακοινώθηκε για PS5 και PS4, με νέο τρέιλερ.

Η Capcom παρουσίασε το πρώτο εκτενές τρέιλερ για το Street Fighter VI.

Στο βίντεο εμφανίζονται οι Jamie, Luke, Chun-Li και τον Ryu επιτέλους με...σανδάλια! Απολαύστε τις super και ulti κινήσεις τους. Παράλληλα, η Capcom ανακοίνωσε μία "νέα εποχή" για την σειρά, καθώς στο Street Fighter VI αναπτύσσει ένα σύστημα γεμάτο δημιουργικότητα, με πιο "ζωντανό" art direction και νέα modes.



Δείτε επίσης το Real-Commentary Feature trailer.  Το Street Fighter 6 θα έχει για πρώτη φορά in-game real time σχολιασμό, ο οποίος θα εξαρτάται (real-time) από τις κινήσεις των χαρακτήρων. Στο βίντεο βλέπουμε τον σχολιαστή Jeremy Lopez (Vicious), και τον Ιάπωνα Aru, που θα αναλάβουν τον συγκεκριμένο ρόλο. Θα υπάρχουν υπότιτλοι σε 13 γλώσσες. Υποθέτουμε ότι ο σχολιασμός θα μπορεί να απενεργοποιηθεί.



Το Street Fighter IV θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC, PS5, Xbox Series X/S και PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jun 2022 21:05 - 03 Jun 2022 21:07 #264695 by Μάνος Γρυπάρης
Το SF6 θα αναπτυχθεί με την RE Engine (Resident Evil 7, Resident Evil Village, Devil May Cry 5), η οποία σύμφωνα με την Capcom συνδυάζει τις μικρές λεπτομέρειες με τις πολύχρωμες πινελιές που θα έχει η έκδοση αυτή. Ο νέος χαρακτήρας Luke, θα είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών σε ιδιωτική εταιρεία μισθοφόρων. Οι ειδικές κινήσεις του θα περιλαμβάνουν την λαβή DDT (ενεργοποιείται μετά το πρώτο χτύπημα μιας επίθεση Overdrive Flash Knuckle) και το Fatal Shot, με το οποίο ρίχνει ένα επιπλέον Shockwave, μετά από το Overdrive Sand Blast.

Όσο για τον Jamie, το στυλ μάχης του βασίζεται στο...μεθυσμένο μποξ. Επίσης η Capcom ανακοίνωσε το World Tour mode, που ουσιαστικά θα αποτελεί ένα story mode σε open world περιβάλλον, μέσα σε πόλη. Θα ξεφύγουμε δηλαδή από το στατικό και βαρετό Arcade mode. Στο World Your mode θα συναντάτε ακόμα και φίλους σας και μένει να δούμε αν θα υποστηρίζεται και multiplayer με avatars άλλων (τυχαίων;) παικτών.

Drive System
Ο σχολιασμός θα παρέχει επίσης εύκολα κατανοητές εξηγήσεις σχετικά με το gameplay, έτσι ώστε οι νέοι παίκτες να μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τους μηχανισμούς και να ενσωματώσουν αυτά τα μαθήματα σε μελλοντικούς αγώνες.

Θα υπάρχει ο κλασικός έλεγχος χαρακτήρα και ένα Modern Control, με το οποίο οι special moves θα εκτελούνται πιο εύκολα από τους αρχάριους παίκτες. Μία ακόμη προσθήκη είναι το Drive System, μία μπάρα (gauge) η οποία θα γεμίζει σταδιακά όσο εκτελείτε αποκρούσεις και μπλοκαρίσματα. Η Capcom δήλωσε ότι "Το Drive Impact είναι ένα ισχυρό χτύπημα που μπορεί να απορροφήσει την εισερχόμενη επίθεση ενός αντιπάλου και μπορεί να οδηγήσει σε δυνατή αντεπίθεση. Χρησιμοποιήστε το Drive Parry για να αποκρούσετε την επίθεση του αντιπάλου σας και να ξαναγεμίσετε το Drive Gauge σας. Ακυρώστε ένα Drive Parry ή μια κανονική επίθεση σε Drive Rush για να κλείσετε γρήγορα τον αντίπαλό σας. Οι τέχνες Overdrive είναι παρόμοιες με τις κινήσεις EX από προηγούμενα Street Fighter που ενισχύουν τις Special Moves. Χρησιμοποιήστε το Drive Reversal για να εκτελέσετε μια αντεπίθεση και να σας βγάλετε από δύσκολες καταστάσεις. Μία μπάρα, πέντε τεχνικές, απεριόριστες δυνατότητες. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να επιλέξετε ποια τεχνική θα χρησιμοποιήσετε και πότε." 

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jun 2022 14:32 #264728 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Street Fighter 6
Street Fighter VI: Οι νέοι μαχητές




Διέρρευσε screenshot.

Ένα screenshot με μαχητές του Street Fighter VI διέρρευσε μέσω του ReserEra Forum.



Η Capcom έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής τους μαχητές Ryu, Chun-Li, Luke και Jamie. Οι δύο πρώτοι είναι πασίγνωστοι και οι μετέπειτα δύο...τα πιο νέα πρόσωπα. Στις τελευταίες εκδόσεις του Street Fighter, η Capcom συνηθίζει να κάνει λανσάρισμα μίας έκδοσης με νέους χαρακτήρες και να προσθέτει τους παλιότερους σταδιακά με updates.

Δείτε το ResetEra blogpost , όπου εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα.

Στην πάνω γραμμή διακρίνονται γνωστοί μαχητές, όπως οι Ryu, Kenu, Zangief, Dhalsim, E. Honda, Blanka, Guile και Chun-Li. Όσο προχωράμε προς τα κάτω, υπάρχουν μαχητές που είτε έχουν εμφανιστεί στη σειρά, είτε (οι περισσότεροι εξ αυτών) είναι εντελώς άγνωστοι. Πέρα από τους Ryu και Ken, το screenshot δεν έχει μέσα άλλους χαρακτήρες από το πρώτο Street Fighter. Επίσης, δεν γνωρίζουμε αν αυτοί οι μαχητές θα είναι όσοι θα δούμε στο λανσάρισμα του παιχνιδιού.

Το Street Fighter IV θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC, PS5, Xbox Series X/S και PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jun 2022 14:32 #264730 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Street Fighter 6
Το λογότυπο του Street Fighter VI άλλαξε




Πλέον δεν μοιάζει με το αστείο clipart των 60 δολαρίων.

Πέρα από την ανακοίνωση της περιόδου κυκλοφορίας του Street Fighter VI (η οποία συνοδεύτηκε με gameplay trailer), η Capcom άλλαξε όπως θα προσέξατε και το λογότυπο του Street Fighter VI.

Το πάλαι ποτέ φθηνιάρικο clipart logo των 60 δολαρίων πλέον δεν υφίσταται. Έχει αντικατασταθεί από ένα custom λογότυπο.



Το Street Fighter IV θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC, PS5, Xbox Series X/S και PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Jun 2022 12:20 #264747 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Street Fighter 6
Η Capcom επιβεβαίωσε τα leaks



Η Capcom δημοσίευσε ένα tweet όπου επιβεβαιώνει ότι τα leaks των 22 χαρακτήρων του Street Fighter 6 είναι πραγματικά.
Συγκεκριμένα η Ιαπωνική εταιρεία δήλωσε: "Ως κάτοικοι της Metro City, όλοι έχουμε δει πράγματα που δεν έπρεπε να δούμε, αλλά θα το ξεπεράσουμε μαζί. Εκτιμούμε όλες τις θετικές αντιδράσεις. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη".


As residents of Metro City, we’ve all seen things we weren’t supposed to see, but we're all in this together. We appreciate all the positive reactions. Thank you for the support!

— Street Fighter (@StreetFighter) June 4, 2022

Πέρα από το screenshot, διέρρευσε και ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων με την Cammy.


Cammy, Street Fighter 6 Leak. Ultra. pic.twitter.com/ux20mCAE35

— ARCADE PRESS ⛩ Media House (@ArcadePress) June 3, 2022

Το Street Fighter IV θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC, PS5, Xbox Series X/S και PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification