Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Dark Souls

22 Feb 2016 11:22 #176999 by Τάσος Νικολακόπουλος
Ένας streamer ονόματι The_Happy_Hobbit κατάφερε να τερματίσει το Dark Souls χωρίς να δεχθεί ούτε ένα χτύπημα. Πρόκειται για κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, μιας και το πρώτο Dark Souls θεωρείται ένα απο τα πιο δύσκολα games. Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση .


Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jan 2017 06:56 #192870 by Παναγιώτης Τσιάτσος

giorgosken wrote: Καλησπερα παιδια θελω την βοηθεια σας πεζω dark souls εδω και εναμιση μηνα τωρα εχω σκοτωσει ολους τους αρχηγους με τελευταιω τους 4 kings το θεμα ειναι οτι μετα απο αυτο δεν ξερω που να παω τριγιρναω στο παιχνιδι ψαχνωντας. Tο τερας που εμφανιστηκε στο abyss παταω talk και μου λεει κατι για lordvessel βοηθηστε με please

Εγώ είχα κολλήσει ακριβώς πριν από αυτό το σημείο, καθώς έχοντας σκοτώσει τα πρώτα τρία bosses δεν καταλάβαινα πού έπρεπε να πάω και χρειάστηκε να διαβάσω hint στο ίντερνετ για να επιστρέψω και πάλι στα Ruins of New Londo.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι με δυσκόλεψε αφάνταστα. Ίσως δεν έκανα καλή κατανομή των abilities, δεν ξέρω, και τελικά χρειάστηκα 140-145 ώρες να το τερματίσω, ενώ έχω διαβάσει ότι ο μ.ο. είναι 60. Όσοι το έχετε ολοκληρώσει και θυμάστε, γράψτε να δούμε πού κινούμαστε. Το σίγουρο είναι ότι θα παίξω και τα υπόλοιπα games της τριλογίας. Must για κάθε hardcore gamer, υπό την προϋπόθεση ότι έχει/θα βρει χρόνο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jan 2017 14:53 #192875 by Γιάννης Πετρόχειλος
Εγώ στο Dark Souls δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερο πρόβλημα στο να βρω που να πάω, μου φαινόταν λίγο straightforward το παιχνίδι. Μόλις το ξεκίνησα ψάχνοντας στο Firelink Shrine κατέβηκα κάτι σκάλες και πήγα απευθίας στο New Londo Ruins όπου απλά με ράπισαν και κατάλαβα ότι δεν πάω από εκεί στο Level μου. Μετά έπαιξα κάμποσα bosses του παιχνιδιού και επέστρεψα εκεί στο τέλος. Δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα πολύπλοκος ο δρόμος δηλαδή δεν κόλλησα κάπου και δεν είδα κάποιο guide για το που να πάω. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το Dark Souls II όμως όπου εκεί προς το τέλος είναι λίγο μπερδεψούρικη η κατάσταση και αναγκάστικα να δω guide στο δεύτερο playthrough, αφού έλειπαν κάποιες εξηγήσεις για το που να πας. Και πάλι, είναι straightforward να το τερματίσεις αλλά θα χάσεις κάποια bosses αν δεν δεις guide.
Από θέμα ωρών έκανα γύρω στις 140 ώρες να το τερματίσω αλλά όχι ένα playthrough! Έπαιξα για όλα τα achievements του παιχνιδιού που χρειαζόταν New Game +++ και κάποιες extra ώρες farming αντικειμένων. Το Dark Souls II μου πήρε γύρω στις 120 ώρες πάλι για όλα τα achievements (ναι, έχω 100% και τα 2 :woohoo: ) δηλαδή New Game ++ και κάποιες ώρες multiplayer και farming. Στο πρώτο playthrough πρέπει να μου πήρε γύρω στις 60 ώρες αν θυμάμαι καλά αλλά δεν παίρνω και όρκο. Ελπίζω κάποια στιγμή να πάρω και το ΙΙΙ !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jul 2017 22:04 #201752 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Sax Souls


Ένα επικό mod με τον Epic Sax Guy για ένα επικό game.

Ο Sergey Stepanov είναι ένας Μολδαβός σαξοφωνίστας ο οποίος έμεινε γνωστός στο internet σαν Epic Sax Guy μετά την εμφάνισή του στην Eurovision το 2010. Μετά τα χιλιάδες memes και βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, πλέον μπορείτε να τον βρείτε και στο δημοφιλές RPG Dark Souls μέσω ενός mod.

Το mod λέγεται Sax Souls και είναι έργο του gamer Abject, ο οποίος δεν σταμάτησε μόνο στο θρυλικό σαξόφωνο και πρόσθεσε μια κιθάρα και ένα αρμόνιο σαν όπλα. Πιο συγκεκριμένα, το σαξόφωνο είναι ένα καλά κρυμμένο Channeler's Trident, η κιθάρα ένα Great Club και το αρμόνιο είναι μια Knight Shield.

Δείτε το βίντεο:


Μπορείτε να κατεβάσετε το Sax Souls εδώ.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Sep 2017 21:11 #206203 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πήρε όλα τα achievements του Dark Souls σε 4 ώρες


Συνήθως οι speedrunners τερματίζουν τα games σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ενίοτε εκμεταλλευόμενοι glitches. Στο Dark Souls τους έχουμε δει να το κάνουν ακόμα και με κιθάρα. Τι ισχύει όμως για όσους είναι ταυτόχρονα παρατηρητικοί και ικανοί να συλλέξουν όλα τα achievements;

Ο speedrunner NaxHPL πήρε όλα τα achievements του Dark Souls σε λιγότερες από τέσσερις ώρες, αριθμός που αποτελεί νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Τερμάτισε το παιχνίδι, αλλά στην πορεία έπρεπε να συλλέξει ότι achievement υπάρχει. Από το να εξολοθρεύσει bosses, μέχρι και farming για να βγάλει το καλύτερο όπλο για κάθε τύπου elemental, καθώς επίσης να αποκτήσει και ότι spell υπάρχει. Χρειάστηκε 3 ώρες και 57 λεπτά, ενώ το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 4 ώρες και 2 λεπτά.

Ο NaxHPL προπονούνταν επί μήνες για να καταφέρει το συγκεκριμένο επίτευγμα. Απολαύστε τον κάνοντας κλικ εδώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jan 2018 15:38 - 11 Jan 2018 17:25 #211332 by Βασίλης Σπετσιέρης
Dark Souls Remastered


Από ότι φαίνεται, θα το δούμε και στη νέα γενιά :woohoo:

Η Bandai Namco ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Dark Souls Remastered που θα κάνει την εμφάνισή του σε PC, PS4, Xbox One αλλά και στο Nintendo Switch όπως αποκαλύφθηκε στο ξαφνικό Direct event της εταιρείας.

Η επανέκδοση του Dark Souls είναι ένα έργο που ανατέθηκε στην From Software που δημιούργησε την αυθεντική τριλογία και όχι σε κάποια άλλη third-party εταιρεία.

Η εταιρεία δηλώνει: “Ζήστε τον πλούσιο κόσμο του Dark Souls σε 4Κ ανάλυση με 60FPS παίζοντας το παιχνίδι σε PS4 Pro, σε Xbox One X και σε PC. Επίσης, θα υπάρξει διαθέσιμη ανάλυση 1080p με 30FPS για όσους παίξουν το παιχνίδι στο TV mode του Nintendo Switch”.

Επιπλέον το Dark Souls Remastered θα υποστηρίζει και online multiplayer μέχρι έξι παικτών. Επίσης κυκλοφόρησε και ξεχωριστό τρέιλερ για την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Nintendo Switch.


Το Dark Souls Remastered θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch στις 25 Μαϊου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jan 2018 17:07 #211333 by Αγγελική Γοργορίνη
Χ*στηκα απ' τη χαρά μου όταν το έμαθα! Θα χτικιάσουμε για μια ακόμη φορά με την παιχνιδάρα! :cheer:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Βασίλης Σπετσιέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jan 2018 18:11 #211815 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Για μένα η ανακοίνωση του remaster ήταν κάτι αναμενόμενο. Εφόσον οι επόμενοι δύο τίτλοι της σειράς κυκλοφόρησαν στις κονσόλες της νεότερης γενιάς θα ερχόταν η σειρά και του πρώτου. Σημαντικό για τους κατόχους Nintendo Switch ότι θα μπορέσουν και αυτοί να του ρίξουν μια ματιά!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2018 09:46 #213301 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Gameplay trailer

Δείτε το gameplay trailer του Dark Souls Remastered, το οποίο βασίζεται στην έκδοση του Nintendo Switch.


Το Dark Souls Remastered θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch στις 25 Μαϊου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Mar 2018 20:17 #213661 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Mod του Dark Souls γεμίζει τον τόπο με...Bonewheel Skeletons


Ένα mod του πρώτου Dark Souls γεμίζει τις περιοχές με Bonewheel Skeletons, ένα από τα πιο δύσκολα είδη εχθρών στο παιχνίδι.

Μπορεί το Dark Souls Remastered να είναι καθοδόν ωστόσο για αυτούς που έχουν ήδη παίξει την αυθεντική έκδοση και εξακολουθούν να αναζητούν προκλήσεις κυκλοφορεί στο Internet ένα mod που σίγουρα θα σας δυσκολέψει τις ζωές ακόμα περισσότερα.

Πρόκειται για το Bonewheels Everywhere mod που όπως δηλώνει γεμίζει τον κόσμο του παιχνιδιού με τους Bonewheels, ένα από τα πιο εκνευριστικά είδη εχθρών σύμφωνα με τους fans του Dark Souls. Η περιγραφή του mod αναφέρει: “Αναρωτηθήκατε ποτέ πως θα ήταν να σας πατικώνει ένας Bonewheel Skeleton στο Firelink; Ή στο Burg; Παντού; Πλέον μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτή τη φαντασία σας αφού αντικαταστήσαμε τους περισσότερους εχθρούς με αυτά τα αξιαγάπητα πλάσματα. Επίσης πρόσθεσα το A.I. τους σε όλα τα levels του παιχνιδιού ώστε να συμπεριφέρονται πάντοτε όπως περιμένετε από έναν Bonewheel.”

Μπορείτε να κατεβάσετε το mod κάνοντας κλικ εδώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification