Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Witcher 2: Assassins of Kings

More
28 May 2011 21:51 #94039 by Νικολής Ασημάκης
Βασικά έχει παιχτεί θέμα κρασαρίσματος υπολογιστή, το οποίο αφαιρεί πόντους. Πάντως για 6 δεν είναι με την καμία. Είναι παιχνίδι του 8,5 με 9.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 May 2011 10:57 #94057 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Μόλις μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η CD Projekt κυκλοφόρησε το πρώτο διορθωτικό Patch 1.1.

Η πιο σημαντική διόρθωση του συγκεκριμένου patch, είναι η αφαίρεση του DRM protection, που δημιούργησε προβλήματα σε πολλούς χρήστες κατά την εγκατάσταση και την σύνδεση με τους servers της εταιρίας. Πλέον δεν απαιτείται εισαγωγή του κωδικού ενεργοποίησης για να τρέξει το παιχνίδι. Στις αλλαγές προστέθηκαν κάποιες μικρές επιλογές στα Options των controllers, όπως το Mouse Invert, ενώ πάντα σύμφωνα με την προγραμματιστική εταιρία, βελτιώθηκαν κάποια θέματα σχετικά με το frame rate.

Αν δεν έχετε εγκαταστήσει ήδη το Witcher 2 στον υπολογιστή σας, το patch θα κατέβει αυτόματα μετά την εγκατάσταση. Διαφορετικά μπορείτε να το κατεβάσετε manually από εδώ . Απλά επιλέξτε την International Version, εφόσον έχετε αγοράσει το game από την Ελλάδα.

More
12 Jun 2011 19:37 #94520 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Στο easy το παίζω και δυσκολεύομαι. Είμαι στην αρχή στο ACT 1 και αφού μίλησα με ένα elf, αυτός μου έθεσε μια αποστολή, να πάω λέει στο δάσος και να βρώ ένα building και 2 ανθρώπους που έχουν χαθεί. Μόλις κάνω 5 βήματα μέσα στο δάσος μου κάνουν επίθεση 2-3 (μην πω και παραπάνω) διαφορετικά τέρατα και με τρώνε λολ. Δεν μπορώ να κάνω βήμα. Είμαι τόσο άσχετος ή το παιχνίδι είναι δύσκολο και στο easy? Τους ανθρώπους τους σκοτώνω εύκολα αλλά αυτά τα τερατάκια μου σπάνε τα νεύρα. Μήπως αυτή η αποστολή είναι καλύτερα να γίνει πιο μετά?

More
12 Jun 2011 21:08 #94523 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Όταν ξεκινήσεις το πρώτο Act, πρέπει να πας στον dwarf smith του Flotsam για να φτιάξεις ένα Silver Sword (θα σου έχει εμφανιστεί και το σχετικό quest). Μόνο με το Silver Sword μπορείς να σκοτώνεις τέρατα. Με το Steel Sword σκοτώνεις μόνο ανθρώπους και προξενείς πολύ μικρή έως μηδαμινή ζημιά σε τέρατα.

Αν έχεις ήδη πάρει το Silver Sword προσπάθησε να αποφεύγεις με dodge (διπλό πάτημα των πλήκτρων κατεύθυνσης) τα Nekkers που σου επιτίθενται, ώστε να τα ξεμοναχιάσεις και να τα αντιμετωπίσεις ένα ένα. Προσπάθησε να μην σε περικυκλώνουν, γιατί σου κάνουν τεράστια ζημιά με πισώπλατα χτυπήματα.

More
12 Jun 2011 21:18 #94524 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Λοιπόν, το σπαθί το έφτιαξα. Άφησα προς το παρόν εκείνη την αποστολή και κάνω το Meleena. Πάω μέσα στην σπηλιά αλλά εκεί έχει μπόλικα Nekkers. Οπότε μάλλον για να τα νικήσω θα πεθάνω αρκετές φορές. Θα μάθω πάνω κάτω το σύστημα μάχης... και μετά θα επιστρέψω στο δάσος.
Στο δάσος πάντως δεν έχει μόνο Nekkers αλλά και άλλα διάφορα. Δεν έχω μάθει ακόμα τα ονόματα, μια φορά έπαιξα εκεί. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι μοιάζουν με σαλιγκάρια :P
Λοιπόν, θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που είπες. Καλή μου τύχη :P
(απο ότι κατάλαβα δεν είναι για casual τύπους το παιχνίδι :twisted: )

More
12 Jun 2011 21:34 #94526 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος

IloveGames wrote: (απο ότι κατάλαβα δεν είναι για casual τύπους το παιχνίδι :twisted: )

Στις μέρες μας, αυτός μάλλον είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεχωρίσεις ένα ποιοτικό RPG, με λεπτομερές σύστημα μάχης... :lol:
Καλή συνέχεια...

More
20 Jun 2011 14:10 #94786 by Θοδωρής Κώτσελας
παιδια ξερετε κανενα μαγαζι που να πουλει ακομα την εκδοση με το αγαλμα?

More
21 Jun 2011 08:30 #94798 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος

theonirvana wrote: παιδια ξερετε κανενα μαγαζι που να πουλει ακομα την εκδοση με το αγαλμα?

Κομματάκι δύσκολο να την βρεις. Οι Collector's Editions κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό ήδη τη στιγμή που βγαίνουν στην αγορά. Αν μένεις Αθήνα, δοκίμασε στο Πλαίσιο Συντάγματος, μήπως τους έχει μείνει κανένα stock, δεν έχεις να χάσεις κάτι.

More
04 Jul 2011 21:25 #95320 by Μάνος Γρυπάρης

The Witcher 2: Αποχωρεί ο παραγωγός της CD Projekt

Ο Tomek Gop αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία του με την Πολωνική εταιρεία.

Η σειρά The Witcher εδραιώθηκε ακόμη περισσότερο στη συνείδησή μας με την φετινή κυκλοφορία του The Witcher 2, που ξεπέρασε κάθε φιλοδοξία. Ωστόσο ο Tomek Gop, παραγωγός του παιχνιδιού, αποφάσισε να αφήσει την CD Projekt, γεγονός για το οποίο μας ενημέρωσε μέσω του προφίλ του στο LinkedIn. Οι λόγοι είναι μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστοι.

Ο Gop εργαζόταν στην Πολωνική εταιρεία από τον Μάρτιο του 2006, δηλαδή ενάμιση χρόνο πριν κυκλοφορήσει το πρώτο μέρος της σειράς. Το στέλεχος της CD Projekt είχε αναλάβει το management και τον συντονισμό της παραγωγής, καθώς και το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων και του marketing. Ουσιαστικά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του -δημοφιλούς πλέον- Action RPG.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μόνο στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το The Witcher 2 κατέγραψε 400.000 πωλήσεις. Μέχρι σήμερα ο αριθμός θα έχει ανέβει, πράγμα πολύ σημαντικό αν αναλογιστούμε και τον παράγοντα πειρατεία. Μέσα στο τέλος του 2011 περιμένουμε και την έκδοση για το Xbox 360.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Jul 2011 08:26 #95330 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος