Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Final Fantasy XIII: Γενική Συζήτηση

More
03 Dec 2009 15:36 #66209 by Θάνος Βουτσίνος
Στην τελική θα είναι 7/10 λόγω του Hollywood style...

Hollywood Style = Αμερικάνικος ήχος, POP τραγούδια. Πρέπει να μου δώσετε το url του site της Square Enix να τους πω στα Ιαπωνικά να πάψουν να υποστηρίζουν το Αμερικάνικο dub...

Το έχουν παραχαλάσει...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Dec 2009 21:12 #66223 by Vins

Freak wrote: η Square-Enix να γελοιοποιησε τον χαρακτηρα του FFXIII, βαζοντας μεσα Χαζο-ΑφροΑμερικανους (whaz up ma Nigga???)

Εχω λιωσει και εγω με διαφορες σειρες Final Fantasy, αν και δεν μπορω να πω οτι ειμαι βετερανος η λατρης του ειδους.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κολατε σε τετεια πραγματα. Απο οτι εχω καταλαβει ο καθε κοσμος του FF ειναι "international". Πως μπορει μια συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων να γελοιοποιει ενα παιχνιδι, μονο και μονο επιδι υπαρχει μεσα σε αυτο.
Τα σχολια σου μονο ρατσιστικα μου ακουγονται.
Περα απο αυτο. Αν εχεις παιξει και αλλα FF θα επρεπε να ξερεις οτι η Square το εχει ξανακανει πολλες φορες. Βλεπε Barret apo ff7?

More
08 Dec 2009 20:12 #66508 by Darksteel
o Barret ηταν μαυρος αλλα ηταν σοβαρος σα χαρακτηρας.Η σειρα FF εχει φανατικους οπαδους εξαιτιας των ολων οσων εχει προσφερει μεσα απο τα παιχνιδια της.Τα κυρια οπλα της ειναι το ισχυρο σεναριο ,τα εκθαμβωτικα γραφικα(το FF8 εφερνε το ps1 στα ορια του τοτε) και ο ηχος (προσωπικα δεν συμφωνω με το χαζοpop, φοβερο ηταν το κομματι των rammstein στο ff10 και θεωρω κορυφαιο τον Nobuo Uematsu και τους Black mages).Καθε καινουριος τιτλος εισειγαγε κατι καινουριο διατηρωντας,ωστοσο, σχεση με τα προηγουμενα ,την ιστορια και τις ριζες του παιχνιδιου.Ειναι γιαπονεζικο rpg και οι αμερικανιες χαλανε την ατμοσφαιρα.Αμα ειμαι να γινει ''δυτικου στυλ'',τοτε ευχαριστω αλλα θα παιξω dragon age ,oblivion κ.ο.κ.

[img

More
20 Dec 2009 18:32 #66962 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Απογοητευει το FFXIII στην Ιαπωνια

Η κυκλοφορια του FFXIII στην Ιαπωνια ειναι γεγονος, και τις πρωτες 3 μερες το παιχνιδι εχει πουλησει περιπου 1 εκατομμυριο αντιτυπα. Ωστοσο οι περισσοτεροι χρηστες αρχισαν να κραζουν το νεο παιχνιδι της Square Enix γιατι καθολη τη διαρκεια του, δεν υπαρχουν πουθενα πολεις να εξερευνησεις, η να δεις καινουρια πραγματα και mini-games. Η πλοκη ειναι γραμμικη και ο δρομος ειναι συνεχως μια ευθεια γραμμη, χωρις διπλα και τριπλα περασματα, ετσι ωστε να ανακαλυψεις διαφορα unlockables.

Ακομη, υπηρξαν παραπονα επειδη απο τους 3 παικτες που συμμετεχουν στις μαχες, χειριζεστε μονο εναν και αν αυτος πεθανει, εμφανιζεται αυτοματα game over, κατι που ειναι τελειως λαθος(οι συμπολεμιστες δεν μπορουν να κανουν heal για καποιο λογο, μονο ο party Leader μπορει).

Στο συστημα μαχης, απο οτι φαινεται δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη στρατηγικη, οπως στα προηγουμενα παιχνιδια, αντιθετα ο μονος τροπος για να νικησεις ειναι να επιτιθεσαι συνεχως χωρις σταματημο (κατι σαν button mashing).

Τα παραπονα συνεχιζουν, αλλα τα παραπανω ειναι απο τα πιο σοβαρα παραπτωματα της Square Enix, η οποια απο οτι φαινεται εχει χασει τον μπουσουλα με το παιχνιδι. Βεβαια μεχρι να δουμε την Ευρωπαικη εκδοση δεν μπορω να κρινω, παντως τα πρωτα σχολια ειναι ανησυχητικα, γιατι προερχονται απο τον πιο πορωμενα λαο με τα Final Fantasy.

More
31 Jan 2010 17:13 #68435 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Square Enix = Το ανεκδοτο της 10ετίας

Η Ιαπωνικη εταιρια, παραγωγης γελιου αποκαλυψε πως ο κυριος λογος που δεν υπαρχουν καθολου πολεις στο FFXIII ειναι επειδη δεν μπορουσαν να τις φτιαξουν! Ειναι αδυνατο, υποστηριξαν να κατασκευασεις πολεις σε HD κονσολα, επειδη θελει πολυ δουλεια! Αν ειναι ποτε δυνατον, σοβαρη εταιρια να δηλωνει τετοιες γελοιοτητες. Φυσικα τον πραγματικο λογο ποτε δεν θα τον αποκαλυψουν, αλλα το FFXIII μετατραπηκε σε ενα απολυτα γραμμικο παιχνιδι, ξεφυγε απο την επιτυχημενη πορεια των αλλων παιχνιδιων της σειρας επειδη:

''The game’s linearity was just because depicting towns and so on like we did before was impossible to do on an “HD” console – it was too much work.''

Δηλαδη να περιμενουμε τα ιδια και στο Versus 13? Και αν αυτο το παιχνιδι εχει τελικα ολα τα στοιχεια που περιμενουμε, τοτε ξαφνικα οι πολεις δεν θελουν πολυ δουλεια? Η μηπως το εγκωμιο του Versus εχει σχεση με το οτι ειναι exclusive στο PS3?

Αραγε θα ειχαμε το ιδιο αποτελεσμα και αν το FFXIII δεν πηγαινε και στο Xbox 360? Τοτε οι πολεις θα μπορουσαν να κατασκευαστουν σε HD κονσολα?

More
03 Feb 2010 02:21 #68495 by knut
Καλά, αν ισχύει κάτι τέτοιο απλά ΑΙΣΧΟΣ! Βασικά δεν αναφέρεις πηγή freak. Για δώσε τπτα.

More
09 Feb 2010 20:03 #68609 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας

More
07 Mar 2010 05:16 #69126 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Final Fantasy XIII Review

To GW ανελυσε επακριβως τα πλεονεκτηματα και τις αδυναμιες του Final Fantasy XIII, σε ένα απο τα μεγαλυτερα reviews. Διαβαστε με κλικ στον τιλτο του post, γιατι επικρατει αυτος ο πανικος με τα παιχνιδια Final Fantasy και αν τελικα το 13, αξιζει να το αγορασετε :-k

More
13 Mar 2010 04:17 #69211 by knut
Χμμ προσωπικά, λόγω έλλειψης χρόνου, αυτή η γραμμικότητα για την οποία το κράζουνε οι περισσότεροι, πιθανότατα σε ένα βαθμό να μου κάνει... Αυτό που δε χονεύω είναι η αισθητική του, το οπτικό μέρος. Μπορεί να έχει γραφικάρες αλλά το παρακάνανε με τους loly χαρακτήρες, τα σουπερ εξτρα μπόλικα χρώματα (μέχρι και οι στρατιώτες είναι... κίτρινοι) και γενικά δε φαίνεται να μου πολυπάει. Θα φύγει ενοικίαση πρώτα.

Υ.Γ. Από videos, τα σαμόνια-ρόμποκοπ φαίνονται όντως τραγικά...

More
26 Mar 2010 18:02 #69789 by Μάνος Γρυπάρης
Final Fantasy VII remake
Ο πρόεδρος της Square Enix Yoichi Wada, δήλωσε ότι η εταιρεία του σκέφτεται σοβαρά να δημιουργήσει ένα remake για το Final Fantasy 7, το οποίο άλλωστε είναι και η αγαπημένη έκδοση των οπαδών της σειράς. Παρ’ όλα αυτά, μας συγκράτησε, λέγοντας ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάποια ανακοίνωση σύντομα, καθώς δεν είναι σίγουρος για την πλατφόρμα στην οποία θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το demo.

Τον προηγούμενο μήνα, παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει κι ο παραγωγός του Final Fantasy XIII, Yoshinori Kitase. Λέτε τελικά το επί σειρά ετών όνειρο των φίλων της Square Enix να γίνει κάποια στιγμή πραγματικότητα;

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)