Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pokemon Diamond

More
27 Jun 2025 12:42 #289507 by Ιωάννης Παπούλιας
Ξεκίνησα και πάλι έναν από τους αγαπημένους μου τίτλους Pokemon, το Pokemon Diamond. Εννοείται από τις πρώτες ώρες ένιωσα ήδη ένα όμορφο νοσταλγικό συναίσθημα. Από τα ζωντανά χρώματα του Nintendo DS μέχρι και τους ήχους από τις πόλεις και τις μάχες με Pokemon, μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχω ενθουσιαστεί που ξαναπαίζω αυτόν τον τίτλο. Το gameplay ακολουθεί ακριβώς το ίδιο μοτιβό με τις παλιές σειρές, τα Pokemon πλέον είναι πιο ζωντανά καθώς είναι animated, ίσως ένα παράπονο που έχω, είναι λίγο το UI που το νιώθω κάπως αργό μερικές φορές, παρόλα αυτά δεν έχω συναντήσει κάποια δυσκολία μέχρι στιγμής και η ιστορία κυλάει ομαλά και σωστά.  
Περισσότερα θα μπορείτε να διαβάσετε στο αναλυτικό review μου. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jul 2025 13:12 #289621 by Ιωάννης Παπούλιας
Ήταν μια όμορφη εμπειρία το Pokemon Diamond, με τα υπέρ και τα κατά του, συνάντησα τη πόλη Sinnoh, μια πόλη ζωντανή με όμορφα γραφικά και μεγάλη ποικιλία σε Pokemon, το gameplay ήταν ικανοποιητικό, η διάρκεια αρκετά καλή αλλά τα αργά animations στα battles έκαναν την εμπειρία κάπως κουραστική. Γενικά ήταν μια απολαυστική περιπέτεια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.