Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pokemon Emerald

More
16 Jun 2025 21:55 #289394 by Ιωάννης Παπούλιας
Ξεκίνησα να παίζω για ακόμα μια φορά το Pokemon Emerald, γυρνώντας με πίσω σε παιδικά χρόνια έχω να πω πως μου έλειπε ένα τέτοιο ταξίδι. Συνδυάζει στην ουσία τα Pokemon Ruby και Pokemon Sapphire μαζί, στην ουσία πρόκειται για μία ολοκληρωμένη έκδοση και των δύο, πλέον διαθέσιμα είναι όλα τα Pokemon και μαζί με κάποιες μικρές προσθήκες για πιο challenging εμπειρία. 
Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαιστημένος από τον gameplay και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί, η ιστορία είνα ακριβώς η ίδια αλλά τα συναισθήματα νοσταλγίας που δημιουργεί είναι απίστευτα. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jul 2025 13:16 #289622 by Ιωάννης Παπούλιας
Σαν ολοκληρωμένη έκδοση των Pokemon Sapphire και Pokemon Ruby, το Pokemon Emerald είναι μία από τις αγαπημένες μου εκδόσεις Pokemon. Συνδύασε ότι έλειπε από τις δύο εκδόσεις σε μία, πρόσθεσε όλα τα Pokemon που ήταν διαθέσιμα στην καθεμία έκδοση και εμπλούτισε και παραπάνω το end game περιεχόμενο. Δεν με άφησε με κανένα παραπάνω καθώς δεν άλλαξε το gameplay ή την πλοκή της ιστορίας, παρόλα αυτά το Pokemon Emerald ήταν η ολοκληρωμένη έκδοση της πόλης Hoenn.

Please Log in or Create an account to join the conversation.