Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tiny Tina’s Wonderlands

More
07 Jun 2025 18:23 #289288 by Ιωάννης Παπούλιας
Ξεκίνησα σήμερα το Tiny Tina’s Wonderlands, ένας Action RPG spin-off τίτλος της σειράς Borderlands. Μέχρι στιγμής (περίπου 3 ώρες χρόνος παιχνιδιού) κυλάει πολύ ομαλά, το gameplay είναι ευχάριστο και οι αποστολές σε καθοθηγούν εκεί που πρέπει. Έχω επιλέξει την balanced (medium) δυσκολία αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιο δύσκολο εμπόδιο. Έχει αρκετά πράγματα να κάνεις, από customization του χαρακτήρα μέχρι και τα όπλα αλλά και το gear που θα επιλέξετε στην πορεία, όπως και τα ability του κάθε class και το πως θα κατανεμηθούν τα points από κάθε level που ανεβαίνει ο χαρακτήρα σας. Το Α.Ι. των enemy συμπεριφέρεται πολύ και στο πως κινείται για να καλυφθεί από τα όπλα σας αλλά και στο πως να σας επιτεθεί (πάντα για το επίπεδο δυσκολίας balanced), το combat system έως τώρα με έχει αφήσει ευχαριστημένο. Η μουσική και τα cutscenes είναι ικανοποιητικά αν και η πλοκή της ιστορίας δεν έχει κάποιο τρελό σενάριο μέχρι στιγμής.

Έχω επιλέξει solo εμπειρία χωρίς να κάνω invite κάποιον φίλο για Co-op ή local Multiplayer. Αναλυτικότερα για τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο της Tinas θα γράψω αναλυτικά στο ολόκληρο review μου την άλλη εβδομάδα.

Να προσθέσω σε θέμα απόδοσης δεν βρήκα κανένα απολύτος θέμα, το frame rate είναι πολύ καλό σε ανάλυση ultrawide (3440x1440p), σε γραφικά High με κάποιες ρυθμίσεις σε Max settings κυμαίνονται μέσο όρο στα 130-140 frame θέμα και δεν έχω συναντήση μέχρι στιγμής κάποιο bug η κάποιο παράξενο tearing. 
Το σύστημα: 
- CPU: AMD Ryzen 9 5950x 16-Core 4.9 Ghz 
- GPU: Sapphire Radeon 7900 XTX 24GB 
- Ram: 32GB DDR4

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jul 2025 13:23 #289623 by Ιωάννης Παπούλιας
Το απόλαυσα αρκετά το Tiny Tina's Wonderlands, αν και ήταν η πρώτη μου φορά σε κάποιον τίτλο Borderlands, είναι ένα πολύ ωραίο first-shooter rpg στο οποίο μου έκανε η εντύπωση αρχικά το ποσό μπορείς να κάνεις customize τον character, οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Το gameplay είναι εύκολο και μαθαίνεται γρήγορα, ποικιλία όπλων πάρα πολύ μεγάλη, σε σημείο να μην ξέρω τι να πρώτο διαλέξω, το μόνο αρνητικό που συνάντησα και με κούρασε κάπως ήταν η επανάληψη των τεράτων, συνέχεια με τα ίδια assets και τις ίδιες κινήσεις. Παρόλα αυτά το ευχαριστήθηκα σαν εμπειρία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.