Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Dwarves

More
25 Feb 2017 21:04 #194164 by Παντελής Δασκαλέλος

To The Dwarves αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της King Arts Games (The Book of Unwritten Tales) στον χώρο των tactical RPG, αλλά και τη μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Markus Heitz, στον χώρο των video games. To σενάριο του εκτυλίσσεται στο κόσμο του Girdlegard και διηγείται την ιστορία του Tungdil, ενός γενναίου σιδηρουργού, ο οποίος καλείται να τον προστατεύσει τα πέντε βασίλεια των dwarves από τα orcs, τα ogres και άλλα αιμοδιψή πλάσματα.
Το The Dwarves κυκλοφορεί από τον Δεκέμβριο του 2016 για PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Feb 2017 18:23 #194197 by Μάνος Γρυπάρης
Μου είχε τραβήξει την προσοχή όταν είχε πρωτοανακοινωθεί. Κρίμα που δεν διακρίθηκε όπως διάβασα από το review. Συμπαθώ dwarves σαν race και θα ήθελα να το δοκιμάσω, αλλά απ' ότι φαίνεται πάμε για άλλα πιο σημαντικά που έχουν προτεραιότητα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Feb 2017 15:41 #194272 by Καλλινίκη
Replied by Καλλινίκη on topic The Dwarves
The Dwarves

Διαβάστε το review του Παντελή Δασκαλέλο για το Tactical RPG των King Art Games, Nordic Games & THQ Nordic. Περιμένουμε τις απόψεις σας!!

More
02 Mar 2017 19:37 #194429 by Παντελής Δασκαλέλος
To The Dwarves είναι ένα εξαιρετικό RPG, το οποίο αδικεί τον εαυτό του εξαιτίας των τεχνικών προβλημάτων του. Διαθέτει ένα άκρως ενδιαφέρον σενάριο που θα γοητεύσει τους λάτρεις της high fantasy λογοτεχνίας, ακόμη και όσους δεν έχουν διαβάσει το ομώνυμο βίβλιο πάνω στο οποίο βασίζεται. Το μεγαλύτερο προτέρημά του κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ότι δίνει μεγάλη έμφαση στο role-playing στοιχείο. Συν τις άλλοις, διακρίνεται για τον υψηλότατο βαθμό πρόκλησης του και ως εκ τούτου απαιτείται πολύ καλή στρατηγική μέσα στην μάχη για να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τους πολυάριθμους αντιπάλους σας (η αναλογία μπορεί να είναι και 30:1).

Κλείνοντας δεν θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστο το εξαιρετικό soundtrack, στο οποίο συμμετέχουν και οι ιδιαίτερα αγαπητοί στο ελληνικό κοινό Blind Guardian. Το Children of the Smith είναι ένα από τα καλύτερα symphonic power metal άσματα που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια, οπότε επιλέγω να κλείσω το post μου με αυτό.

More
02 Mar 2017 22:51 #194446 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αγαπάμε Blind Guardian, κρίμα που το παιχνίδι δεν είναι τόσο καλό.