Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey

More
08 Sep 2016 17:41 #187352 by Παντελής Δασκαλέλος

Ανακοινώθηκε η Ευρωπαϊκή κυκλοφορία του.

Η Koei Tecmo ανακοίνωσε ότι το Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey θα κυκλοφορήσει και στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Πρόκειται για το 18ο κεφάλαιο της σειράς Atelier και το δεύτερο μέρος της “Mysterious” τριλογίας, η οποία ξεκίνησε με το Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες σε αμφότερα τα PS4, PS3 και PS Vita.
Το μόνο που γνωρίζουμε για την ώρα είναι ότι η κεντρική πρωταγωνίστρια θα ονομάζεται Firis. Όπως και οι υπόλοιπες ηρωίδες της σειράς Atelier, η Firis εξειδικεύεται στην χρήση της αλχημείας, οπότε μπορεί να συνθέσει διάφορα αντικείμενα, όπως potions και να τα χρησιμοποιήσει στην διάρκεια της μάχης. Μιας και μιλήσαμε για μάχες, το σύστημα μάχης θα είναι για μια ακόμη φορά turn-based.

To Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey θα είναι playable στο Tokyo Game Show που θα λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα στην Ιαπωνία και όπως είναι φυσικό περιμένουμε να δοθούν στην δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.

Το Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey θα κυκλοφορήσει για PS4 και PS Vita, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της Ευρωπαϊκής κυκλοφορίας του. Στην Ιαπωνία θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Mar 2017 12:48 #196213 by Καλλινίκη
Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey Review

Διαβάστε το review του Παντελή Δασκαλέλο για το RPG game των Gust Co. Ltd. και Koei Tecmo. Περιμένουμε τις απόψεις σας!!

More
04 Apr 2017 21:29 #196522 by Παντελής Δασκαλέλος
Η σειρά Atelier αποτελεί μία από τις αγαπημένες μου στον χώρο των JRPG και έχω ασχοληθεί με αρκετά κεφάλαιά της από την εποχή του PS2 μέχρι και σήμερα. Το Atelier Firis είναι το πρώτο κεφάλαιο που παίζω στο PS4 και όπως ήταν αναμενόμενο είχα κάποιες απαιτήσεις όσον αφορά τον οπτικό τομέα. Με λύπη μου διαπίστωσα ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα φτηνό και συνάμα κάκιστο PS Vita port, καθώς συνάντησα απαρχαιωμένα textures, σημαντικές πτώσεις του frame rate και texture popping.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά το Atelier Firis έχει ένα από τα πιο ανιαρά σενάρια που έχω δει ποτέ στη σειρά (χειρότερο και από το Rorona) και την πιο χαζοχαρούμενη πρωταγωνίστρια. Το crafting system εξακολουθεί να αποτελεί το highlight της δημιουργίας του, αλλά από μόνο του δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση. Συνοψίζοντας, βρήκα το Atelier Firis ως το χειρότερο κεφάλαιο από αυτά που έχω παίξει και θα πρέπει να το προσεγγίσετε με κάθε επιφύλαξη αν σκέφτεστε να το προσθέσετε στην συλλογή σας.