Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Severed

More
26 May 2016 23:46 #181837 by Παντελής Δασκαλέλος

To Severed αποτελεί τη νέα πρόταση της DrinkBox Studios, της εταιρείας που μας έχει χαρίσει το Guacamelee! και έχει έρθει για να βάλει φωτιά στα PS Vita σας. Πρόκειται για ένα dungeon crawler Action RPG οπτικής πρώτου προσώπου, το οποίο αξιοποιεί πλήρως την οθόνη αφής της κονσόλας. Σε γενικές γραμμές το σύστημα μάχης θυμίζει αυτό του Infinity Blade, εντούτοις έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος, ενώ οι μονομαχίες είναι πολύ πιο φρενηρείς αφού κατά κανόνα αντιμετωπίζετε περισσότερους του ενός αντιπάλους.

Το Severed κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PS Vita από τις 26 Απριλίου και κοστίζει 15 ευρώ. Το review αναμένεται να ανέβει τις προσεχείς ώρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 May 2016 15:53 - 31 May 2016 15:54 #182063 by Παντελής Δασκαλέλος
Severed review

Δηλώνω ευθαρσώς ότι η DrinkBox Studios αποτελεί μια από τις αγαπημένες μου indie εταιρείες, καθώς έχω αφιερώσει δεκάδες ώρες στο Guacamelee και τις υπόλοιπες δημιουργίες της. Το Severed, το νέο εγχείρημα της, αποτέλεσε μια ιδανική αφορμή για να πιάσω στα χέρια μου το PS Vita, το οποίο και είχα εγκαταλείψει από τον Μάιο του 2014, όταν και έπαιζα το Soul Sacrifice Delta. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό Action RPG, το οποίο έχει κάποιες εμφανείς ομοιότητες με το Infinity Blade όσον αφορά το σύστημα μάχης του, εντούτοις υπάρχουν περισσότερα upgrades και τρία ξεχωριστά skill trees. Αν εξαιρέσουμε δύο συγκεκριμένες μάχες που με παίδεψαν απίστευτα, η όλη μου εμπειρία ήταν εξαιρετική. Με άλλα λόγια έχουμε να κάνουμε με μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες για το φορητό της Sony που αποδεικνύει και πάλι ότι η κονσόλα έχει δυνατότητες και το μόνο που απομένει είναι να βρεθούν οι developers που θα της αξιοποιήσουν.
Last edit: 31 May 2016 15:54 by Παντελής Δασκαλέλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.