Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Legends of Grimrock 2

More
22 Feb 2013 19:28 #120828 by eliminator

Πάμε dungeon;

Το παραδοσιακό Dungeon Crawler πρώτου προσώπου επιστρέφει, καθώς η προγραμματιστική εταιρεία Almost Human ανακοίνωσε το Legends of Grimrock 2.

Παρότι υπήρχαν σκέψεις για DLC, ύστερα από διαρκείς συζητήσεις οι developers αποφάσισαν να προχωρήσουν απευθείας σε μια ολοκαίνουργια έκδοση, σύμφωνα με δηλώσεις του συνιδρυτή της εταιρείας , Petri Häkkinen. "Στη δεύτερη έκδοση θα υπάρξει ένα μεγάλο update στη game engine, ενώ αν κυκλοφορούσαμε DLC θα περιοριζόμασταν κάπως. Τώρα όμως έχουμε την ευκαιρία να πάμε το Grimrock ένα επίπεδο πιο ψηλά" δήλωσε.

Το πρώτο Legends of Grimrock συγκίνησε παλιούς και νέους RPGάδες πουλώντας 600.000 αντίτυπα. Διαβάστε το review του GameWorld.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Feb 2013 21:59 #121004 by Themis Exarchos
Great news!

Ναι ημουν κι εγω ενας απο αυτους τους 600.000 . Το ειχα λιωσει πραγματικα.

Για να δουμε τι θα λεει το δευτερο μερος.

More
27 Feb 2013 14:04 #121054 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εγώ ακόμα παίζω, είμαι λίγο "αργός" στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το περιμένω και εγώ το δεύτερο μέρος.

More
22 Mar 2013 16:59 #121921 by Νικολής Ασημάκης
Προσπάθησα να παίξω παλιά RPG του στυλ, όπως Eye of the Beholder, αλλά δεν άντεξα να τα παίξω παραπάνω απο 10 λεπτά. Δεν μου γεμίζει το μάτι κυκλοφορία παρεμφερούς παιχνιδιού στη σήμερον ημέρα.

More
15 Jan 2015 05:23 #155530 by Γιάννης Μοσχονάς
Έλιωσα με τις ώρες στο εξωτικό νησί και στον τεράστιο υπόκοσμο που κρύβεται από κάτω του στο Legend of Grimrock 2, χωρίς να έχω παίξει ούτε δευτερόλεπτο από το πρωτότυπο. Αυτό δεν με "χάλασε" καθόλου γιατί είχα ασχοληθεί πολλές ώρες στο παρελθόν με video games τύπου Eye of the Beholder έχοντας τερματίσει και τα αριστουργηματικά Lands of Lore. Το δεύτερο Grimrock ακολουθεί κατά πόδας το δύσκολο gameplay των προαναφερθέντων τίτλων, την περίεργη κίνηση και το δύσχρηστο σύστημα μάχης τους B) B) B)

Το σκληρό επίπεδο δυσκολίας και ο hardcore χειρισμός στην μάχη λειτουργούν αποτρεπτικά για τους μη εξοικειωμένους στο είδος όμως η απίθανη ατμόσφαιρα, το κλίμα τρόμου και αβεβαιότητας που κυριαρχεί σε κάθε λεπτό του, οι πανέξυπνοι γρίφοι και η δράση του είναι εμπειρίες μοναδικές που αν τις ζήσετε θα καταλάβετε το γιατί είχαν κυκλοφορήσει τόσα πανομοιότυπα video games στο παρελθόν και που οφειλόταν η εμπορική επιτυχία τους B) B) B)

More
15 Jan 2015 12:22 #155531 by Alexandros Matsoukas
Με Wizardry 8 είχα πορωθεί εγώ, και αγόρασα το legend of grimrock 1 για να τα παίξω με την σειρά!!
Δεν έχω προλάβει ακόμα να το παίξω αλλά το γουστάρω!

More
15 Jan 2015 23:32 - 15 Jan 2015 23:33 #155563 by Πιέρρος Φουστέρης
Το review του "Legends of Grimrock 2" έφτασε στο GameWorld.gr, δια χειρός Τζον Μοσχονά!

Απ'ό,τι φαίνεται, το RPG της Almost Human Games ενθουσίασε αρκετά τον Γιάννη. Ο πολύ καλά σχεδιασμένος κόσμος του παιχνιδιού, η διάρκεια του και οι έξυπνοι γρίφοι του είναι λίγα από τα στοιχεία που τον οδήγησαν στο να το βαθμολογήσει με έναν αρκετά καλό βαθμό! Διαβάστε το review και πείτε μας τις απόψεις σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 15 Jan 2015 23:33 by Πιέρρος Φουστέρης.