Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Shadowrun Returns

More
07 Jan 2013 18:51 #118189 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Το Shadowrun Returns συγκέντρωσε μέσω crowdfunding αρκετά χρήματα συγκεκριμένα πάνω από 1,8 εκατομμύρια δολάρια! Αρχικά το Shadowrun Returns αναμενόταν τον Ιανουάριο, πλέον πάει για αρχές καλοκαιριού και θα βγει σε PC, Mac, Linux, iOS, και Android. Επίσημο site του παιχνιδιού .
[youtube:118f1ssw]
[/youtube:118f1ssw]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jul 2013 01:22 #128673 by GamesEmperor
Replied by GamesEmperor on topic Shadowrun Returns
Το Shadowrun Returns έγινε πραγματικότητα εν μέρει χάρη στην χρηματοδότηση οπαδών που εμπιστεύτηκαν τους δημιουργούς. Πρόσφατα έγινε στόχος διαμάχης λόγω αλλαγών στα σχέδια που αφορούσαν τα μέτρα διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων, καθώς και την ανακοίνωση χαρακτηριστικών που απογοήτευσαν κάποιους, όμως το στούντιο Harebrained Schemes αφήνει αυτές τις ιστορίες στο παρελθόν καθώς ετοιμάζεται για την πρώτη κυκλοφορία του παιχνιδιού. Σήμερα εκδόθηκε ένα trailer με σκοπό να κάνει κάθε οπαδό παιχνιδιών ρόλων και του κυβερνοπάνκ να ανυπομονεί για τις 25 Ιουλίου.

Το ερασιτεχνικό μου blog στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

More
19 Jul 2013 02:00 #128676 by GamesEmperor
Sorry, δεν είδα ότι υπήρχε ήδη thread, ευχαριστώ για την μετακίνηση!

Νομίζω πως θα μου αρέσει το παιχνιδάκι αλλά για να πω την αλήθεια αισθάνομαι ότι δεν θα είναι κάτι το επικό όπως θα ήθελα (εν μέρει λόγω των αναφερθέντων διαμαχών). Βοήθησα στο kickstarter αλλά μόνο για $15. Σε άλλα παιχνίδια είχα περισσότερη πίστη και έδωσα περισσότερα (π.χ. $65 για να πάρω το Wasteland 2 σε μεγάλο κουτί παλαιού PC game τύπου), αν και νομίζω πως τελείωσαν αυτά και θα περιμένω για το τελικό προϊόν από εδώ και πέρα (βασικά δεν έχω και κάρτα που να δέχονται πια, μόνο χρεωστικές χρησιμοποιώ πάντα βέβαια), εκτός και αν υπάρχει κάτι το συνταρακτικό ή πολύ καλή προσφορά με κουτιά, εγχειρίδια, κτλ.

More
19 Jul 2013 10:59 #128687 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic Shadowrun Returns
Παρά τα όποια προβλήματα το παιχνίδι έχει ωραίο art style και ενδιαφέρουσα turn-based μάχη. Με απογοήτευσε το γεγονός ότι υπολογίζουν μόνο γύρω στις 20 ώρες παιχνιδιού αλλά λογικά θα το επεκτείνουν με DLC όπως θα είναι η δεύτερη πόλη που χρηματοδοτήθηκε από το kickstarter.

Έπαιξα πριν 2 βδομάδες το πρώτο Shadowrun game για το SNES (πολύ καλό) και αν βρω χρόνο θα παίξω και αυτό για το Sega Genesis καθώς έχουν πει ότι θα έχουν cameos από χαρακτήρες αυτών των δύο παιχνιδιών. Συγκεκριμένα το Shadowrun Returns θα λαμβάνει χώρα τρία χρόνια μετά από αυτά τα δύο παιχνίδια.

More
19 Jul 2013 18:05 #128720 by GamesEmperor
Δεν τα έχω παίξει αυτά, δεν είχα τις κονσόλες ποτέ, αλλά δεν νομίζω και να χρειάζεται, απλά όλα τα παιχνίδια πήραν την άδεια χρήσης του pen & paper Shadowrun, άλλοι κατασκευαστές, ιστορίες κτλ.

Κάπου διάβασα ότι fans θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν τις ιστορίες τους στο καινούριο παιχνίδι, σίγουρα όμως θα είναι πολύ διαφορετική εμπειρία, δεν έχουν πολλά κοινά στον τρόπο παιξίματος. Φυσικά για κάποιους αυτό θα είναι καλύτερο, εάν προτιμάνε αυτό το gameplay, αν γίνει καλή δουλειά.

More
30 Jul 2013 18:44 #129537 by Νικολής Ασημάκης
Αν και τελείως άσχετος με τον κόσμο του Shadowrun το δοκίμασα ως μεγάλος φαν των rpg και του cyberpunk και έχω μείνει άφωνος. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Έχει τα θέματά του στο gameplay, αλλά η απόδοση της ιστορίας καθώς και τα γραφικά του μου αρέσουν πάρα πολύ.

More
30 Jul 2013 20:48 #129548 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic Shadowrun Returns
Με πείθει τόσο το trailer τόσο και οι gamers από πάνω να το δοκιμάσω.. φαίνεται πολύ καλό rpg!!

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
30 Jul 2013 20:52 #129549 by Νικολής Ασημάκης
Εμένα με έπεισε αυτό το trailer.

[youtube:1z675gds]
[/youtube:1z675gds]