Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Movies

More
12 Mar 2007 22:32 #28858 by Petros
Replied by Petros on topic The Movies
πολύ καλή προσπάθεια .... αλλά απέτυχε... το 3D movie maker είναι πολύ καλύτερο αν και για εποχής παιχνίδι με απογοήτευσε πάρα πολύ περίμενα πώς και πώς να το παίξω.... πολύ περιορισμένο βρε παιδί μου...

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Apr 2007 22:31 #29861 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτές τις ημέρες ασχολήθηκα για πολλές ώρες με το "The Movies". Όσοι από εσάς δεν το έχετε παίξει ακόμη μπορείτε να διαβάσετε το παρακάτω Giga Review για να πάρετε μια ιδέα. Αν και το παιχνίδι έχει παλιώσει λίγο, παρ' όλα αυτά είναι ένας διαχρονικός τίτλος, τον οποίο πλέον μπορείτε να αποκτήσετε με πολύ λίγα ευρώ.

Κι αν γουστάρετε τόσο το Cinema, όσο και παιχνίδια στο στυλ του The Sims ή της σειράς Tycoon, τότε έχετε πολλούς λόγους για να το δοκιμάσετε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Apr 2007 01:30 #29986 by Νικολής Ασημάκης
Και αν πάρετε και το expansion η εμπειρία θα είναι πολύ πιο τρομερή, λόγω της πρόσθεσης των κασκαντέρ και περισσότερων σκηνών δράσης. :wink:

More
30 May 2010 19:04 #72983 by Νικολής Ασημάκης
Κάθισα και έφτιαξα 6 ταινίες τώρα τελευταία στο The Movies. Είναι 2 τριλογίες. Η μια λέγεται Hitman (η μόνη ομοιότητα με το παιχνίδι είναι ότι είναι δολοφόνος/καραφλός πρωταγωνιστής) και ένα western με vampire με τίτλο Vampire Goes West. Έχω φτιάξει και ένα video για να γιορτάσω τα 40 χρόνια του studio μου, το οποίο όμως δεν έχω ανεβάσει ακόμα, καθότι βαριέμαι να του βάλω μουσική. :P

[youtube:1y0hsqgv]
[/youtube:1y0hsqgv]

Η ποιότητα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή καθώς δεν τα έφτιαξα στο sandbox, αλλά κατά τη διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού.

More
04 Jun 2010 12:57 #73214 by Μάνος Γρυπάρης
Ωραίος ρε Νικολή! :icon applaud:
Απ' ότι βλέπω είσαι ακόμα στην αρχή, δεν έχεις φτιάξει τις πιο...σύγχρονες ταινίες. Θέλει πολύ κάψιμο και να κάνεις σωστές επενδύσεις για να μαζέψεις χρήματα (όχι σπατάλες).

Πάντως η σκηνοθεσία σου φοβερή. Οι πρωταγωνιστές λίγο σε εξέθεσαν. Ο καράφλας έχει τα χείλια της Angelina Jolie και η γκόμενα στο κρεβάτι ροχαλίζει σαν παππούς με στραβό διάφραγμα. Εν πάσει περιπτώσει....είσαι έτοιμος να φύγεις για Hollywood όπως σε κόβω.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Jun 2010 14:42 #73220 by Andr
Replied by Andr on topic The Movies
αξιζει για να περνας βαρετες ωρες το καλοκαιρι ή ειναι αρκετα εξοντωτικο παιχνιδι?

More
04 Jun 2010 14:51 #73221 by thanasis
Replied by thanasis on topic The Movies
Eγω το παιξα λιγο με τον ξαδερφο μου και ειχε πολυ πλακα...Αμα εχεις κεφι και καλες ιδεες ειναι πραγματικα πολυ καλο παιχνιδι... \:D/

More
06 Jun 2010 14:23 #73336 by Νικολής Ασημάκης
Ευχαριστώ Μάνο για τα καλά λόγια. Έχω στα σκαριά μια "πολυλογία" (δεν ξέρω πόσα επεισόδια θα είναι) σε φάση Star Wars. Εξωγήινες εισβολές, μάχες, laser και γενικά ένα μπάχαλο. Άμα κάτσω και φτιάξω τίποτα θα σας ενημερώσω.

Υ.Γ. Στο sandbox θα είναι αυτή τη φορά.

More
29 Aug 2010 18:58 #77465 by Νικολής Ασημάκης
Κάθησα σήμερα και έφτιαξα μια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Όταν σκεφτώ κανένα καλό σενάριο για συνέχεια θα το φτιάξω. Μέχρι στιγμής απολαύστε την. Περιμένω γνώμες.

[youtube:3j3scfog]
[/youtube:3j3scfog]

More
30 Aug 2010 00:47 #77483 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic The Movies
Αχαχαχα!!!Μπραβο ρε νικολη!Χαρα στο κουραγιο σου!Πολυ καλη.Ειδικα το σημειο με το lazer με σκοτωνει! :wink: