Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Teppen

08 Jul 2019 00:06 #225741 by Μάνος Γρυπάρης
Η Capcom ανακοίνωσε το Teppen, ένα Mobile Card game στο οποίο θα πρωταγωνιστούν χαρακτήρες της.

Είναι διαθέσιμο για Android και iOS αντίστοιχα και θυμίζει κάπως το Hearthstone, καθώς θα παίρνετε κάθε φορά κάρτες, τις οποίες θα τοποθετείτε στο πεδίο της μάχης. Είναι real-time ωστόσο, καθώς δεν θα χρειάζεται να περιμένετε την σειρά του αντιπάλου για να παίξετε.

Στο Teppen, όταν αγοράζετε μια κάρτα και την βάζετε στο πεδίο της μάχης, τότε βλέπετε ένα βέλος στην οθόνη που σας δείχνει οπτική ένδειξη της επίθεσης. Παράλληλα, παίζετε τις ενεργές κάρτες σας που έχουν άμεσο αντίκτυπο στο gameplay. Για παράδειγμα μπορείτε επιτόπου να κάνετε damage σε εχθρική μονάδα ή buff σε φιλική. Όταν παίζετε μια ενεργή κάρτα τότε κάνετε το Teppen ένα turn-based game καθώς η real-time δρπαση σταματάει και μετά ο αντίπαλός σας απαντάει με μια δικιά του κάρτα. Όταν θα παίξουν τις ενεργές κάρτες τους, οι δύο αντίπαλοι συνεχίζουν να παίζουν real-time.



Ο χρόνος για κάθε αναμέτρηση έχει διάρκεια 5 λεπτά, επομένως η ιδέα του παιχνιδιού είναι ότι θα πρέπει να ενεργείτε με γρήγορες επιθέσεις προς τον αντίπαλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Capcom έχει εισάγει χαρακτήρες από τα games της, όπως τα Street Fighter, Monter Hunter, Devil May Cry, Mega Man, Darkstalkers και Resident Evil. Οι οκτώ αρχικοί χαρακτήρες που μπορείτε να επιλέξετε είναι οι Ryu, Chun-Li, Rathalos, Nergigante, Dante, X (Mega Man), Morrigan Aensland και Albert Wesker. Κάθε χαρακτήρας έχει από ένα special ability, αλλά θα πρέπει να περιμένετε έως ότου συλλέξετε αρκετά action points για να το ενεργοποιήσετε.

Το Teppen αναπτύσσεται από την Capcom και την GungHo Online Entertainment. Σταδιακά θα ανακοινώνονται νέοι ήρωες μέσω αντίστοιχων updates. Κατεβάστε το από σήμερα για Android και iOS smartphones.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification