Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Steel Division 2

27 Jul 2018 00:15 #215934 by Μάνος Γρυπάρης
Η εταιρεία ανάπτυξης Eugen Systems ανακοίνωσε το Real-Time Strategy Steel Division 2.

Η νέα έκδοση θα περιγράφει τις μάχες των ναζί με την Σοβιετική ένωση στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και θα περιλαμβάνει Single-player, Co-op και 10v10 modes. Η Eugen θα αναλάβει και χρέη publisher για το ίδιο της το παιχνίδι. Τα νέα "Dynamic Strategic Campaigns" θα λάβουν χώρα στην μεγάλη αντεπίθεση των Σοβιετικών που έκρινε και την έκβαση του πολέμου, φτάνοντας μέχρι και την Βαρσοβία. Τα dynamic campaigns θα έχουν υψηλό replayability, καθώς οι μάχες απεικονίζονται με κλίμακα 1:1.



Οι μάχες θα έχουν έως και πάνω από 600 μονάδες, νέο art direction, αναβαθμισμένο σύστημα μάχης και νέα μηχανή γραφικών. Κάθε σειρά θα ισοδυναμεί με μισή ημέρα, ενώ θα πρέπει να διαχειριστείτε προσεκτικά τις μονάδες και τις προμήθειές σας.

Θυμίζουμε πάντως ότι φέτος 21 developers της Eugen Systems έκαναν απεργία για δύο μήνες. Η στάση εργασίας σταμάτησε τον Απρίλιο χωρίς να υπάρξουν διαπραγματεύσεις ή οριστική λύση στο πρόβλημα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Mar 2019 20:03 #224130 by Ελένη Παρούτογλου
Καθυστερεί για τον Μάιο
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Steel Division 2 μεταφέρθηκε έναν μήνα αργότερα.

Το Real-Time Strategy του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ονόματι Steel Division 2 δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις 4 Απριλίου όπως είχε προγραμματιστεί. Αντιθέτως η Eugen Systems που το αναπτύσσει αποκάλυψε πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του μεταφέρεται για τις 2 Μαΐου, κάνοντας έτσι χώρο για μία εκτενή beta. Επίσης, το χρονικό διάστημα αυτό θα επιτρέψει στην ομάδα τους να πραγματοποιήσει ορισμένες τελευταίες αλλαγές βασισμένες στο feedback των παικτών. Παράλληλα, κυκλοφόρησε και ένα gameplay video του παιχνιδιού διάρκεια περίπου 20 λεπτών.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Sep 2019 22:31 - 13 Sep 2019 22:31 #226850 by Γιώργος Τζίτζιφας
Σίγουρα δεν πρόκειται για κάποιο "εύκολο" Strategy και ειδικά το συγκεκριμένο μέρος της σειράς, όπως αναφέρω και στο review , θα απογοητεύσει νέους παίκτες οι οποίοι θα μπερδευτούν από τις χαοτικά πολλές παραμέτρους του gameplay.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification