Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Civilization V: Brave New World

More
11 Jul 2013 05:51 #128028 by Γιάννης Μοσχονάς
Ολοκληρώνοντας το review του ολοκαίνουργιου expansion του Civilization V, αντελήφθην το πόσο μου είχε λείψει η ενασχόληση με το αγαπημένο αυτό franchise. Το Brave New World προσθέτει πολλά νέα συστατικά στο gameplay του έπους αλλά το σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι ότι παραμένει απόλυτα εθιστικό, είναι πολύ έυκολο λέγοντας "άντε άλλη μια turn και το κλείνω" να περάσουν κάτι ώρες πριν το κάνεις :icon bow:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2013 12:16 #128041 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Έχει περάσει λίγος καιρός που το έχω πάρει το Gold και ακόμα δεν αξιώθηκα να κάτσω να ασχοληθώ. Σε τέτοια παιχνίδια με πιάνει μανία και θέλω να είναι όλα τέλεια πρίν ξεκινήσω να παίξω! Ξέρετε καθαρό μυαλό χωρίς σκοτούρες, καφέδες αναψυκτικά σνακ και να πως θα κλείσει το 8ωρο. Δεν κατάφερα όμως ακόμα να το κάνω! Θα επανέλθω στο μέλλον. Πάντως και μόνο που λένε όλοι για το καλύτερο σύγχρονο Civ με έχει εξάψει την φαντασία.

More
13 Jul 2013 11:36 #128190 by Γιώργος Λακαφώσης
Νομίζω ότι αν και φανατικός των total war θα δώσω μια ευκαιρία στο Civilization V: Brave New World. Αν θυμάμαι καλά από παλιά που είχα ξαναπαίξει τα πρώτα παιχίδια της σειράς η όλη φιλοσοφία των Civilization ήταν πολύ προσεγμένη και ρεαλιστική. Είμαι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο είναι ακόμα καλύτερο.

More
13 Jul 2013 22:35 #128237 by eliminator

Ανέβηκε και το Review για το πολυαναμένο Civilization V: Brave Nεw World από τον Γιάννη Μοσχονά. Εσείς το δοκιμάσατε;

More
14 Jul 2013 01:25 #128255 by Βασίλης Καλφούντζος
Θα το πω και εδώ, το Review εκπληκτικό και με έψησε απεριόριστα να αρχίσω το παιχνίδι!

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]