kostisg7 wrote: Εγω παιζω μονο διαδικτυακο poker κανοντας την αρχη απο το red dead redemption οπου και εμαθα.Το στυλ μου ειναι εαν βλεπετε στον alpha το pokerstars ειναι σαν του tony g δλδ παιζω ολα τα φυλλα μεχρι να ανοιξει το flop και μετα πραττω αναλογως εκτος αν κανουν κανα μεγαλο raise απο την αρχη οπου βγαινω κατευθειαν αν δεν εχω καλλο φυλλο
Αυτό είναι μια καλή στρατηγική αλλά δεν ωφελεί πάντα γιατί αν μια μέρα δεν έχεις καθόλου καλά φύλλα και κάνεις τα call (έστω και αν είναι μικρά) τότε θα είσαι αρκετά μείον. Και για παράδειγμα χθες ο Tony G ήταν μείον 160.000 δολλάρια(!!) άμα το είδες, μέχρι και από τον ερασιτέχνη έχανε περισσότερα! Αλλά γενικώς είναι πάρα πολύ καλός παίχτης και έχει σχεδόν πάντα κέρδη, αλλά εμένα μου αρέσει που κάθε φορά κράζει τον Hellmuth όταν χάνει και του λέει "πως έπαιξες έτσι το φύλλο; Είσαι επαγγελματίας πάιχτης πόκερ και παίζεις χειρότερα και από ερασιτέχνης" ακόμα και αν ο Hellmuth έχει παίξει τέλεια το φύλλο του, το λέει για να τον πικάρει και τα καταφέρνει και αυτό δείχνει πόσο καλός παίχτης πόκερ είναι.
Κοίτα αυτό το βίντεο και δες τι λέει ο Tony G στον Hellmuth στο τέλος! Μια χαρά δεν το έπαιξε το φύλλο; Είχε Full απο το flop τι άλλο να κάνει;
[youtube:28k2gaqh]
[/youtube:28k2gaqh]
Για μένα πάντως το καλύτερο στυλ το έχει ο Brunson και ο Negreanu γιατί πότε δεν μπορείς να υποψιαστείς τι έχουν και ειδικά του Brunson δεν του κάνεις μπλόφα με τίποτα.